'Daha temiz bir Konak' için mesai sürüyor

EGE HABERLERİ 13.04.2024 - 09:50, Güncelleme: 13.04.2024 - 09:50 1892+ kez okundu.
 

'Daha temiz bir Konak' için mesai sürüyor

Konak Belediyesi, 'Daha Temiz Bir Konak için' çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Konak Belediyesi, temizlik işleri ekibi bayram tatiline rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda işçilere teşekkür ederken, Konaklı vatandaşlara da seslenerek şu notu düştü:   "Daha temiz bir Konak için Temizlik İşleri ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bayram tatili boyunca Konaklı komşularımıza hizmet için alın teri döken tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz."
Konak Belediyesi, 'Daha Temiz Bir Konak için' çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Konak Belediyesi, temizlik işleri ekibi bayram tatiline rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda işçilere teşekkür ederken, Konaklı vatandaşlara da seslenerek şu notu düştü:
 
"Daha temiz bir Konak için Temizlik İşleri ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bayram tatili boyunca Konaklı komşularımıza hizmet için alın teri döken tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.