Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan NATO Paylaşımı

GÜNDEM/GÜNCEL 13.07.2023 - 01:50, Güncelleme: 13.07.2023 - 01:54 2146+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan NATO Paylaşımı

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşen NATO Zirvesi sonlandı. Türkiye'yi temsilen zirvede bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da zirveye dair açıklamalarda bulundu.
Dünya liderlerinin katılımıyla gerçekleşen NATO Zirvesi sona erdi. Zirvede yoğun bir diplomasi mesaisi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da zirvenin sonlanması ardından Türkiye’ye döndü. Erdoğan, zirveye dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Terörizmle mücadele ve Türkiye’nin AB üyeliğinin vurgusunu yaptığı paylaşımında Erdoğan, ”Bugün başarıyla tamamladığımız Vilnius Zirvesi, NATO’nun caydırıcılığını artırma yanında; terörizmle mücadele, Avrupa Birliği üyelik sürecimiz ve ülkemize yönelik yaptırımların kaldırılması noktasında yeni başlangıçlara, kritik kararların alınmasına vesile olmuştur. Yapacağımız hamlelerle elde ettiğimiz bu kazanımları inşallah daha da sağlamlaştıracağız. Ülkemizin çıkarlarını, milletimizin hak ve hukukunu her platformda çok güçlü bir şekilde savunmaya devam edeceğiz. Yakın gelecekte yaşanacak her gelişmenin Türkiye’nin rolünü, ağırlığını ve etkinliğini daha da artırdığını hep birlikte göreceğiz.” ifadelerini kullandı. 
Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşen NATO Zirvesi sonlandı. Türkiye'yi temsilen zirvede bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da zirveye dair açıklamalarda bulundu.

Dünya liderlerinin katılımıyla gerçekleşen NATO Zirvesi sona erdi. Zirvede yoğun bir diplomasi mesaisi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da zirvenin sonlanması ardından Türkiye’ye döndü.

Erdoğan, zirveye dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Terörizmle mücadele ve Türkiye’nin AB üyeliğinin vurgusunu yaptığı paylaşımında Erdoğan, ”Bugün başarıyla tamamladığımız Vilnius Zirvesi, NATO’nun caydırıcılığını artırma yanında; terörizmle mücadele, Avrupa Birliği üyelik sürecimiz ve ülkemize yönelik yaptırımların kaldırılması noktasında yeni başlangıçlara, kritik kararların alınmasına vesile olmuştur.

Yapacağımız hamlelerle elde ettiğimiz bu kazanımları inşallah daha da sağlamlaştıracağız. Ülkemizin çıkarlarını, milletimizin hak ve hukukunu her platformda çok güçlü bir şekilde savunmaya devam edeceğiz. Yakın gelecekte yaşanacak her gelişmenin Türkiye’nin rolünü, ağırlığını ve etkinliğini daha da artırdığını hep birlikte göreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.