Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Roman vekili Bekle, İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı iftar programı düzenliyor

GÜNDEM/GÜNCEL 08.04.2023 - 14:57, Güncelleme: 08.04.2023 - 14:57 2271+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Roman vekili Bekle, İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı iftar programı düzenliyor

Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı tertipledi.
Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı  Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı tertipledi. Ak Parti'nin ve Türkiye'nin Roman vekili olarak tanınan Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, tüm ekibi ile 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla İftar programları düzenledi. Türkiye'nin her ilinde planlanan roman iftarlarına ekip görevlendirildi. Ak Partili Cemal Bekle, Ankara'da düzenlenecek roman iftarlar programına katılım sağlarken, İstanbul’da gerçekleşecek roman iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve tüm Roman toplumu adına tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekleştirilen Roman Açılımları ile; siyasi tarihimizde bir dönüm noktası olan ve tüm ülkelere örnek olacak büyük adımların atıldığına artık herkes şahit. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde daha düne kadar önünden geçilmeyen Roman mahalleri artık hareketlenmeye, köklü bir tarihi olduğunu hatırlamaya, yeniden hayal kurmaya, umut ve sevinci yeniden yaşamaya başladı. Roman vatandaşlarımız devletin en üst düzeyinde sorunlarını ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanımız sayesinde paylaşma imkânı buldu. Birileri parti koridorlarında Romanlardan nasıl oy alırız diye hesaplar yaparken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm mahallelerimizde kapı kapı dolaşıp yüreğinde yüreğimizi hisseden lider olarak yer sofralarımızda gönlünü açtı. Bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm romanlar adına teşekkür ediyorum, 8 Nisan Dünya Romanlar Günümüzü de kutluyorum’’ dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı tertipledi.

Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı 
Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Türkiye'nin her ilinde Roman iftarı tertipledi.
Ak Parti'nin ve Türkiye'nin Roman vekili olarak tanınan Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, tüm ekibi ile 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla İftar programları düzenledi.
Türkiye'nin her ilinde planlanan roman iftarlarına ekip görevlendirildi.
Ak Partili Cemal Bekle, Ankara'da düzenlenecek roman iftarlar programına katılım sağlarken, İstanbul’da gerçekleşecek roman iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve tüm Roman toplumu adına tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekleştirilen Roman Açılımları ile; siyasi tarihimizde bir dönüm noktası olan ve tüm ülkelere örnek olacak büyük adımların atıldığına artık herkes şahit. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde daha düne kadar önünden geçilmeyen Roman mahalleri artık hareketlenmeye, köklü bir tarihi olduğunu hatırlamaya, yeniden hayal kurmaya, umut ve sevinci yeniden yaşamaya başladı. Roman vatandaşlarımız devletin en üst düzeyinde sorunlarını ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanımız sayesinde paylaşma imkânı buldu. Birileri parti koridorlarında Romanlardan nasıl oy alırız diye hesaplar yaparken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm mahallelerimizde kapı kapı dolaşıp yüreğinde yüreğimizi hisseden lider olarak yer sofralarımızda gönlünü açtı. Bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm romanlar adına teşekkür ediyorum, 8 Nisan Dünya Romanlar Günümüzü de kutluyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.