ÇOBANOĞLU: İSRAİL'İN GAZZE’DEKİ HASTANEYİ HEDEF ALMASI, TEHLİKELİ BİR TIRMANIŞIN GÖSTERGESİDİR

SİYASET/POLİTİKA 18.10.2023 - 12:17, Güncelleme: 18.10.2023 - 12:17 1423+ kez okundu.
 

ÇOBANOĞLU: İSRAİL'İN GAZZE’DEKİ HASTANEYİ HEDEF ALMASI, TEHLİKELİ BİR TIRMANIŞIN GÖSTERGESİDİR

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısını sert bir şekilde kınadı.
A. Adayı Çobanoğlu, konu ile ilgili açıklamasında, “Uluslararası insan hakları hukuku tarafından güvenli alan olarak kabul edilen bir hastaneyi hedef almak insanlık suçudur. İsrail'in tüm uluslararası çağrılara rağmen sivillere yönelik saldırılarını sürdürmesini ve Gazze'deki hastaneyi bombalayarak işlediği ‘menfur suçu’ en güçlü ifadelerle kınıyorum” dedi. “İSRAİL’E ACİL MÜDAHALE ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM” Çobanoğlu, uluslararası topluma acil müdahale çağrısında bulunarak, şu ifadeleri kullandı: “İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarının; hastane, okul ve yerleşim yerlerini de kapsayacak şekilde genişlemesi, tehlikeli bir tırmanışın göstergesidir. İsrail'in katliamlarını ve saldırılarını durdurmak, Gazze Şeridi'ne insani ve tıbbi yardım ulaştırmak ve yaralıları tedavi etmek için uluslararası topluma acil müdahale çağrısında bulunuyorum”
İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısını sert bir şekilde kınadı.

A. Adayı Çobanoğlu, konu ile ilgili açıklamasında, “Uluslararası insan hakları hukuku tarafından güvenli alan olarak kabul edilen bir hastaneyi hedef almak insanlık suçudur. İsrail'in tüm uluslararası çağrılara rağmen sivillere yönelik saldırılarını sürdürmesini ve Gazze'deki hastaneyi bombalayarak işlediği ‘menfur suçu’ en güçlü ifadelerle kınıyorum” dedi.
“İSRAİL’E ACİL MÜDAHALE ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM”
Çobanoğlu, uluslararası topluma acil müdahale çağrısında bulunarak, şu ifadeleri kullandı:
“İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarının; hastane, okul ve yerleşim yerlerini de kapsayacak şekilde genişlemesi, tehlikeli bir tırmanışın göstergesidir. İsrail'in katliamlarını ve saldırılarını durdurmak, Gazze Şeridi'ne insani ve tıbbi yardım ulaştırmak ve yaralıları tedavi etmek için uluslararası topluma acil müdahale çağrısında bulunuyorum”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.