Çobanoğlu: Bayraklı için İYİ belediyecilik vakti

SİYASET/POLİTİKA 05.03.2024 - 11:04, Güncelleme: 05.03.2024 - 11:04 774+ kez okundu.
 

Çobanoğlu: Bayraklı için İYİ belediyecilik vakti

Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu...
  İzmir, Bayraklı - İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Banazlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Bayraklı Nafiz Gürman Gençlik Derneği'ni ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Ebubekir Çelik ve Bayraklı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen bu ziyaretlerde Çobanoğlu, Bayraklı'nın sorunlarına ve İYİ Parti'nin projelerine dair bilgi verdi. Bayraklı İçin İYİ Belediyecilik Sözü İzmir Banazlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde yapılan görüşmede Bayraklı'nın geleceğine dair vizyonunu paylaşan Çobanoğlu, "Bayraklımızın İYİ Belediyecilikle ve Bayraklımızın artık daha iyi yönetileceğinin sözünü verdik" dedi. Çobanoğlu, Bayraklı'nın potansiyelinin farkında olduklarını ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek ilçeyi kalkındırmayı hedeflediklerini belirtti. Gençlik Projelerine Özel Önem Ardından Bayraklı Nafiz Gürman Gençlik Derneği ziyaretinde gençlerle buluşan Çobanoğlu, Bayraklı'nın genç nüfusuna yönelik projelerini anlattı. "Bayraklımızın gençlerine ve geleceğine yatırım yaparak, onları İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız" diyen Çobanoğlu, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında destekleneceğini, gençlerin kent yönetiminde aktif rol alacağı platformlar oluşturacaklarını ifade etti. Bayraklı'nın Geleceği İçin Ortak Akıl Her iki ziyarette de Bayraklı'nın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı projelerini paylaşan Çobanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini önemsediklerini vurguladı. Bayraklı'nın geleceğini şekillendirmede ortak akıl ve katılımcı bir yönetim anlayışının önemine dikkat çeken Çobanoğlu, "Bayraklı için el ele verip, güçlü ve dinamik bir gelecek inşa edeceğiz" mesajını verdi.
Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu...

 

İzmir, Bayraklı - İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Banazlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Bayraklı Nafiz Gürman Gençlik Derneği'ni ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Ebubekir Çelik ve Bayraklı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen bu ziyaretlerde Çobanoğlu, Bayraklı'nın sorunlarına ve İYİ Parti'nin projelerine dair bilgi verdi.

Bayraklı İçin İYİ Belediyecilik Sözü

İzmir Banazlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde yapılan görüşmede Bayraklı'nın geleceğine dair vizyonunu paylaşan Çobanoğlu, "Bayraklımızın İYİ Belediyecilikle ve Bayraklımızın artık daha iyi yönetileceğinin sözünü verdik" dedi. Çobanoğlu, Bayraklı'nın potansiyelinin farkında olduklarını ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek ilçeyi kalkındırmayı hedeflediklerini belirtti.

Gençlik Projelerine Özel Önem

Ardından Bayraklı Nafiz Gürman Gençlik Derneği ziyaretinde gençlerle buluşan Çobanoğlu, Bayraklı'nın genç nüfusuna yönelik projelerini anlattı. "Bayraklımızın gençlerine ve geleceğine yatırım yaparak, onları İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız" diyen Çobanoğlu, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında destekleneceğini, gençlerin kent yönetiminde aktif rol alacağı platformlar oluşturacaklarını ifade etti.

Bayraklı'nın Geleceği İçin Ortak Akıl

Her iki ziyarette de Bayraklı'nın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı projelerini paylaşan Çobanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini önemsediklerini vurguladı. Bayraklı'nın geleceğini şekillendirmede ortak akıl ve katılımcı bir yönetim anlayışının önemine dikkat çeken Çobanoğlu, "Bayraklı için el ele verip, güçlü ve dinamik bir gelecek inşa edeceğiz" mesajını verdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.