Çiçeğin kalbi Bayındır'da atıyor

EGE HABERLERİ 21.04.2024 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2024 - 11:09 836 kez okundu.
 

Çiçeğin kalbi Bayındır'da atıyor

Bu sene 25.kez düzenlenen 'Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali', 25-28 Nisan tarihleri arasında çiçeğin kenti Bayındır'da.
Çiçekçiliğin başkenti olan Bayındır'da, Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile her yıl düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali, bu yıl 25-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Bayındır Belediyesi tarafından tüm vatandaşların davet edildiği festivalin ilk gününde Grup Tahta Bavul sahne alacak. Bayındır Şehir Stadyumu'nda saat 21.30'da gerçekleşecek etkinliğin ücretsiz olacağı belirtilirken 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan festivalde konserin yanı sıra renkli etkinliklere de yer verilecek.
Bu sene 25.kez düzenlenen 'Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali', 25-28 Nisan tarihleri arasında çiçeğin kenti Bayındır'da.

Çiçekçiliğin başkenti olan Bayındır'da, Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile her yıl düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali, bu yıl 25-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Bayındır Belediyesi tarafından tüm vatandaşların davet edildiği festivalin ilk gününde Grup Tahta Bavul sahne alacak. Bayındır Şehir Stadyumu'nda saat 21.30'da gerçekleşecek etkinliğin ücretsiz olacağı belirtilirken 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan festivalde konserin yanı sıra renkli etkinliklere de yer verilecek.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.