CHP'li Duman Ova Bölgesi'nde vatandaşlarla buluştu

GÜNDEM/GÜNCEL 09.03.2024 - 12:42, Güncelleme: 09.03.2024 - 12:42 975+ kez okundu.
 

CHP'li Duman Ova Bölgesi'nde vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alan seçim merkezinin açılışında vatandaşlarla buluştu.
Hizmetlerini adalet ve hakkaniyetle gerçekleştireceğini vurgulayan CHP'li Duman, "Hiçbir bölgeyi, hiçbir mahalleyi ayırmadan adaletli bir yönetimle yöneteceğiz" dedi. OVA HAKKINI ALACAK Bölgenin sorunlarını iyi bildiğini belirten Duman, "Nasıl adil olunur biliyor musunuz? Eşit davranarak değil; hakkını vererek ‘adil’ olunur. Bu dönemde Ova Bölgemiz hakkını alacak" diye konuştu. BUCA İTTİFAKI BÜYÜYOR Meclis üyesi listesi hazırlanırken her kesimi temsil eden üyelerin yazıldığını belirten CHP'li Duman, "Biz ittifakımızı Bucalı hemşehrilerimizle kurduk. Bugünkü tablo gösteriyor ki bunu da çok iyi başarmışız. Buca ittifakımız büyüyor" diye konuştu.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alan seçim merkezinin açılışında vatandaşlarla buluştu.
Hizmetlerini adalet ve hakkaniyetle gerçekleştireceğini vurgulayan CHP'li Duman, "Hiçbir bölgeyi, hiçbir mahalleyi ayırmadan adaletli bir yönetimle yöneteceğiz" dedi.


OVA HAKKINI ALACAK

Bölgenin sorunlarını iyi bildiğini belirten Duman, "Nasıl adil olunur biliyor musunuz? Eşit davranarak değil; hakkını vererek ‘adil’ olunur. Bu dönemde Ova Bölgemiz hakkını alacak" diye konuştu.

BUCA İTTİFAKI BÜYÜYOR

Meclis üyesi listesi hazırlanırken her kesimi temsil eden üyelerin yazıldığını belirten CHP'li Duman, "Biz ittifakımızı Bucalı hemşehrilerimizle kurduk. Bugünkü tablo gösteriyor ki bunu da çok iyi başarmışız. Buca ittifakımız büyüyor" diye konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.