Buca Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı

EGE HABERLERİ 16.01.2024 - 01:24, Güncelleme: 16.01.2024 - 01:24 3033+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı

Buca Belediyesi, yaşanacak sağanak yağış ve fırtınaya karşı teyakkuza geçtiğini duyurarak vatandaşları uyardı.
Buca Belediyesi, bugün ve yarın kentte etkili olması beklenen sağanak yağış ve fırtınaya karşı ekiplerin iş başında olduğunu duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunularak, herhangi bir olumsuz durumda belediyeye ulaşmaları istendi. Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tüm hemşehrilerimizin dikkatine, meteoroloji verilerine göre, kentimizde bu akşam ve yarın çok kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve fırtınaya karşı vatandaşlarımızın tedbirli olması son derece önemlidir. Kent sakinlerimiz, ihtiyaç halinde 0850 228 28 22 veya 0232 999 28 22 numaralarından Sarı Masa Çözüm Merkezimize ulaşabilir.”
Buca Belediyesi, yaşanacak sağanak yağış ve fırtınaya karşı teyakkuza geçtiğini duyurarak vatandaşları uyardı.

Buca Belediyesi, bugün ve yarın kentte etkili olması beklenen sağanak yağış ve fırtınaya karşı ekiplerin iş başında olduğunu duyurdu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunularak, herhangi bir olumsuz durumda belediyeye ulaşmaları istendi.

Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tüm hemşehrilerimizin dikkatine, meteoroloji verilerine göre, kentimizde bu akşam ve yarın çok kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve fırtınaya karşı vatandaşlarımızın tedbirli olması son derece önemlidir. Kent sakinlerimiz, ihtiyaç halinde 0850 228 28 22 veya 0232 999 28 22 numaralarından Sarı Masa Çözüm Merkezimize ulaşabilir.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.