Bornova'da Yarıyıl Tatili Film Kulübü'nde eğitimler başladı

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (Medya ege) - Medya ege | 23.01.2024 - 08:44, Güncelleme: 23.01.2024 - 08:57 1234+ kez okundu.
 

Bornova'da Yarıyıl Tatili Film Kulübü'nde eğitimler başladı

Bornova Belediyesi Film Ofisi, ara tatile giren çocuklar için Yarıyıl Tatili Film Kulübünde eğitimlere başladı.
Gençlere ve çocuklara sinemayı sevdirmek ve geleceğin sinemacılarını yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bornova Belediyesi Film Ofisi (BBFO), yarıyıl tatilindeki öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla özel bir atölye çalışması hazırladı. Yarıyıl Tatili Film Kulübü adı ile gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar film izlemenin keyfini yaşarken kısa film yapma tekniklerini öğreniyor. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyelerde, Bornovalı gençler filmlerin nasıl çekildiğini öğrenerek, ekipman kullanımını deneyimleyecek ve stop-motion animasyon film yapımına adım atıyor.
Bornova Belediyesi Film Ofisi, ara tatile giren çocuklar için Yarıyıl Tatili Film Kulübünde eğitimlere başladı.

Gençlere ve çocuklara sinemayı sevdirmek ve geleceğin sinemacılarını yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bornova Belediyesi Film Ofisi (BBFO), yarıyıl tatilindeki öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla özel bir atölye çalışması hazırladı.

img-0726-w3500-1-scaled.jpg

Yarıyıl Tatili Film Kulübü adı ile gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar film izlemenin keyfini yaşarken kısa film yapma tekniklerini öğreniyor.

img-6866-w3500-1024x683.jpg

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyelerde, Bornovalı gençler filmlerin nasıl çekildiğini öğrenerek, ekipman kullanımını deneyimleyecek ve stop-motion animasyon film yapımına adım atıyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.