Bornova Belediyesi zeytin yetiştiriciliği eğitimi verecek

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ 20.10.2023 - 08:41, Güncelleme: 20.10.2023 - 08:41 1699+ kez okundu.
 

Bornova Belediyesi zeytin yetiştiriciliği eğitimi verecek

Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi vereceğini duyuran Bornova Belediyesi, tüm doğaseverleri eğitime davet etti.
Bornova Belediyesi, Üretici ve Tüketiciyi Bilgilendirme Eğitimleri kapsamında Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi vereceğini duyurdu. Zeytin hasadı teknikleri, zeytin ağaçlarının bakımı gibi bir çok konuda bilgilendirme yapılacak olan eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Kontenjan sınırı bulunan ve Ziraat Mühendisi Anıl Ayvaz eğitmenliğinde düzenlenecek olan eğitim programı, 23-27 Ekim tarihleri arasında Dramalılar Köşkü'nde gerçekleşecek. Tüm doğaseverleri eğitime davet eden Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Zeytinin ve zeytinciliğin meşakkatli dünyasını bizimle keşfedin. Zeytin hasadı teknikleri, zeytin ağaçlarının bakımı… Tüm doğa severleri eğitime katılmaya davet ediyoruz."
Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi vereceğini duyuran Bornova Belediyesi, tüm doğaseverleri eğitime davet etti.

Bornova Belediyesi, Üretici ve Tüketiciyi Bilgilendirme Eğitimleri kapsamında Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi vereceğini duyurdu. Zeytin hasadı teknikleri, zeytin ağaçlarının bakımı gibi bir çok konuda bilgilendirme yapılacak olan eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Kontenjan sınırı bulunan ve Ziraat Mühendisi Anıl Ayvaz eğitmenliğinde düzenlenecek olan eğitim programı, 23-27 Ekim tarihleri arasında Dramalılar Köşkü'nde gerçekleşecek.

Tüm doğaseverleri eğitime davet eden Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Zeytinin ve zeytinciliğin meşakkatli dünyasını bizimle keşfedin. Zeytin hasadı teknikleri, zeytin ağaçlarının bakımı… Tüm doğa severleri eğitime katılmaya davet ediyoruz."

f8i5qhnxoaacdfm.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.