Bergama CHP de kafalar karışık

GÜNDEM/GÜNCEL 21.01.2024 - 12:52, Güncelleme: 21.01.2024 - 13:32 1186+ kez okundu.
 

Bergama CHP de kafalar karışık

İzmir’in Bergama ilçesinde eski Ak partili şimdinin CHP’li belediye adayı Prof.Dr.Tanju Çelik'in aday olması CHP’lilerin de kafalarını karıştırdı.
CHP’nin MYK ‘sı tarafından belediye meclis üyesi Ali Bor’un Bergama belediye başkanı Adayı olarak parti meclisine sunulmasının ardından, son dakika değişikliği ile eski Ak partili Prof.Dr.Tanju Çelik'in belediye başkanı adayı olarak açıklanması CHP’liler tarafından da şaşkınlıkla karşılanmıştı. 2011 seçimlerinde Ak parti'den milletvekili aday adayı olan Çelik,son genel seçim sonrası Ak parti den istifa etmişti. CHP’nin yaptığı anketlerde iddialara göre Çelik ilk sırada ,parti meclisinin seçtiği Bor’un ise 4. sırada çıktığı iddia edildi. CHP Bergama’nın eski Ak partili Çelik'i göstermesi ,hazırda belediye başkanı olan Hakan Koştu’un Bergama’ya yaptığı hizmetlere yetişememe olarak algılandı . CHP Bergama,Hakan Koştu'nun,yaptığı hizmetleri ve halkın gönlünde edindiği tahtı yıkamayacağını anladığı için en azından önceden Ak partili olan bir aday ile kazanma şansı arayacak düşüncesi CHP’lileri kızdırdı. CHP’liler "biz belediyeyi kazanırsak sunu yapacağız ,bunu başaracağız diyebilecek bir şeyimiz yok mu? AKP li başkan Bergama için her şeyi yaptı, bizim Bergama için yapacak bir projemiz yok imajından ne zaman kurtulacağız, İlçe başkanı Bergama için hangi vizyonu ortaya koyacak? Adayımız Bergama’mıza neler vadedecek, niye böyle açıklamalar yapılıyor. CHP Atatürk'ün Partisi bizim hedeflerimizi anlatacak birileri olmayacaksa o kutluklarda ne  işleri var? Serzenişinde bulundular.
İzmir’in Bergama ilçesinde eski Ak partili şimdinin CHP’li belediye adayı Prof.Dr.Tanju Çelik'in aday olması CHP’lilerin de kafalarını karıştırdı.

CHP’nin MYK ‘sı tarafından belediye meclis üyesi Ali Bor’un Bergama belediye başkanı Adayı olarak parti meclisine sunulmasının ardından, son dakika değişikliği ile eski Ak partili Prof.Dr.Tanju Çelik'in belediye başkanı adayı olarak açıklanması CHP’liler tarafından da şaşkınlıkla karşılanmıştı.

2011 seçimlerinde Ak parti'den milletvekili aday adayı olan Çelik,son genel seçim sonrası Ak parti den istifa etmişti.

CHP’nin yaptığı anketlerde iddialara göre Çelik ilk sırada ,parti meclisinin seçtiği Bor’un ise 4. sırada çıktığı iddia edildi.

CHP Bergama’nın eski Ak partili Çelik'i göstermesi ,hazırda belediye başkanı olan Hakan Koştu’un Bergama’ya yaptığı hizmetlere yetişememe olarak algılandı .

CHP Bergama,Hakan Koştu'nun,yaptığı hizmetleri ve halkın gönlünde edindiği tahtı yıkamayacağını anladığı için en azından önceden Ak partili olan bir aday ile kazanma şansı arayacak düşüncesi CHP’lileri kızdırdı.

CHP’liler "biz belediyeyi kazanırsak sunu yapacağız ,bunu başaracağız diyebilecek bir şeyimiz yok mu? AKP li başkan Bergama için her şeyi yaptı, bizim Bergama için yapacak bir projemiz yok imajından ne zaman kurtulacağız, İlçe başkanı Bergama için hangi vizyonu ortaya koyacak? Adayımız Bergama’mıza neler vadedecek, niye böyle açıklamalar yapılıyor. CHP Atatürk'ün Partisi bizim hedeflerimizi anlatacak birileri olmayacaksa o kutluklarda ne  işleri var? Serzenişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.