Bergama Belediyesi'nde işten çıkarmalara tepki geldi

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 10.05.2024 - 16:57, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:57 2817 kez okundu.
 

Bergama Belediyesi'nde işten çıkarmalara tepki geldi

İzmir/Bergama Belediyesi'nde çalışan emekçiler, işten çıkarmalar ve mobbing gibi haksız uygulamalara karşı seslerini yükseltiyor.
Belediye yönetiminin, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası işten çıkarmalar ve yer değişiklikleri yapması, çalışanların tepkisine neden oldu. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası adına yapılan açıklamada, Bergama Belediyesi'nde yaşanan uygulamalara dikkat çekildi. Sendika yetkilileri, CHP'li Belediye Başkanı Tanju Çelik'in seçim zaferinin ardından, işten çıkarmalar ve mobbing gibi uygulamaların başlamasının endişe verici olduğunu ifade etti. Belediye yönetiminin, emekçilere yönelik baskı ve mobbingin anayasal haklarına zarar verdiğini vurgulayan sendika yetkilileri, Türk Ceza Kanunu'nun 18. maddesine göre, emekçilerin sendikal örgütlenmesini engellemeye çalışmanın suç olduğunu hatırlattı. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, Bergama Belediyesi'nde yaşanan bu haksız uygulamaların son bulması ve emekçilerin haklarının korunması için gerekli hukuki süreçleri başlattıklarını belirtti. Ayrıca, belediye yönetimine çağrıda bulunarak, hukuksuz işten çıkarmaların ve mobbingin sonlandırılması gerektiğini ifade etti. Emekçilerin haklarına sahip çıkmak ve adaletin tesisi için mücadele edeceklerini vurgulayan HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, Bergama Belediyesi'nde yaşanan bu haksızlıklara karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini ifade etti.  Emekçiler, sendikalarıyla birlikte haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtirken, haksız uygulamalara karşı seslerini yükseltmeye devam edeceklerini söylediler.
İzmir/Bergama Belediyesi'nde çalışan emekçiler, işten çıkarmalar ve mobbing gibi haksız uygulamalara karşı seslerini yükseltiyor.

Belediye yönetiminin, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası işten çıkarmalar ve yer değişiklikleri yapması, çalışanların tepkisine neden oldu.
HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası adına yapılan açıklamada, Bergama Belediyesi'nde yaşanan uygulamalara dikkat çekildi. Sendika yetkilileri, CHP'li Belediye Başkanı Tanju Çelik'in seçim zaferinin ardından, işten çıkarmalar ve mobbing gibi uygulamaların başlamasının endişe verici olduğunu ifade etti.

Belediye yönetiminin, emekçilere yönelik baskı ve mobbingin anayasal haklarına zarar verdiğini vurgulayan sendika yetkilileri, Türk Ceza Kanunu'nun 18. maddesine göre, emekçilerin sendikal örgütlenmesini engellemeye çalışmanın suç olduğunu hatırlattı.
HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, Bergama Belediyesi'nde yaşanan bu haksız uygulamaların son bulması ve emekçilerin haklarının korunması için gerekli hukuki süreçleri başlattıklarını belirtti. Ayrıca, belediye yönetimine çağrıda bulunarak, hukuksuz işten çıkarmaların ve mobbingin sonlandırılması gerektiğini ifade etti.

Emekçilerin haklarına sahip çıkmak ve adaletin tesisi için mücadele edeceklerini vurgulayan HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası, Bergama Belediyesi'nde yaşanan bu haksızlıklara karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini ifade etti. 
Emekçiler, sendikalarıyla birlikte haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtirken, haksız uygulamalara karşı seslerini yükseltmeye devam edeceklerini söylediler.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.