Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2023 - 14:40, Güncelleme: 20.04.2023 - 14:27 1698+ kez okundu.
 

Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı

Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı
Deprem bölgesi Hatay’da bulunan Mileyha Kuş Cennetine Samandağ Belediyesine bağlı ekipler tarafından moloz ve çöplerin dökülüp yakılması kameraya yansıdı.Depremin vurduğu şehirlerin başında gelen Hatay’da nadir kuşlarının göründüğü Samandağ ilçesinde bağlı Mileyha Kuş Cenneti çevresine Samandağ Belediyesi temizlik işleri personelleri tarafından moloz ve çöp döküldü. Dökülen çöp daha sonra yakıldı. O anlarda görüntülere yansıdı.Daha önce de 305 kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak Alanı etrafına dökülen moloz ve çöpler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından kaldırılmıştı. Bugün tekrar Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından aynı alana moloz ve çöp atılıp yakılması tepki çekti.
Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı
Deprem bölgesi Hatay’da bulunan Mileyha Kuş Cennetine Samandağ Belediyesine bağlı ekipler tarafından moloz ve çöplerin dökülüp yakılması kameraya yansıdı.
Depremin vurduğu şehirlerin başında gelen Hatay’da nadir kuşlarının göründüğü Samandağ ilçesinde bağlı Mileyha Kuş Cenneti çevresine Samandağ Belediyesi temizlik işleri personelleri tarafından moloz ve çöp döküldü. Dökülen çöp daha sonra yakıldı. O anlarda görüntülere yansıdı.
Daha önce de 305 kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak Alanı etrafına dökülen moloz ve çöpler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından kaldırılmıştı. Bugün tekrar Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından aynı alana moloz ve çöp atılıp yakılması tepki çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.