BAYRAKLI'DA YANGIN FACİASININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI!

ASAYİŞ/OLAY 08.01.2024 - 14:26, Güncelleme: 08.01.2024 - 14:27 1383+ kez okundu.
 

BAYRAKLI'DA YANGIN FACİASININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI!

BAYRAKLI'DA YANGIN FACİASININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde geçen Eylül ayında meydana gelen yangında hayatını kaybeden işletme sahibi Mustafa Bendeş ve emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in ölümü, ilginç bir cinayetle bağlantılı çıktı. Yangından 19 gün sonra karakola giden 36 yaşındaki Esra Başkaya, Bendeş'in sevgilisi olduğunu ve onu öldürdüğünü itiraf etti. 20 Eylül günü sabah saatlerinde bir barda çıkan yangında can veren Bendeş ve Sözüner'in ölümlerinin ardındaki gerçek, Başkaya'nın ifadesiyle ortaya çıktı. Başkaya, sürekli kavga ettikleri sevgilisi Mustafa Bendeş'i olay günü bir kez daha tartıştıklarını ve yangını çıkardığını anlattı. Esra Başkaya, "Mustafa içkinin de etkisiyle küfür edip bana şişe fırlattı. Ben de o sinirle dışarı çıkıp çakmak ile bez tutuşturup, bar penceresinden içeri attım. Ardından da bar karşısına geçip bir süre bekledim. Yangında alevlerin yükselmesi ile birlikte olay yerinden kaçtım" ifadelerini kullandı. Olayın detayları soruşturulurken, Esra Başkaya'nın itirafları, olayın arkasındaki karmaşıklığı gözler önüne seriyor.
BAYRAKLI'DA YANGIN FACİASININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde geçen Eylül ayında meydana gelen yangında hayatını kaybeden işletme sahibi Mustafa Bendeş ve emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in ölümü, ilginç bir cinayetle bağlantılı çıktı. Yangından 19 gün sonra karakola giden 36 yaşındaki Esra Başkaya, Bendeş'in sevgilisi olduğunu ve onu öldürdüğünü itiraf etti.

20 Eylül günü sabah saatlerinde bir barda çıkan yangında can veren Bendeş ve Sözüner'in ölümlerinin ardındaki gerçek, Başkaya'nın ifadesiyle ortaya çıktı. Başkaya, sürekli kavga ettikleri sevgilisi Mustafa Bendeş'i olay günü bir kez daha tartıştıklarını ve yangını çıkardığını anlattı. Esra Başkaya, "Mustafa içkinin de etkisiyle küfür edip bana şişe fırlattı. Ben de o sinirle dışarı çıkıp çakmak ile bez tutuşturup, bar penceresinden içeri attım. Ardından da bar karşısına geçip bir süre bekledim. Yangında alevlerin yükselmesi ile birlikte olay yerinden kaçtım" ifadelerini kullandı.

Olayın detayları soruşturulurken, Esra Başkaya'nın itirafları, olayın arkasındaki karmaşıklığı gözler önüne seriyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.