Başkan Yetişkin: Biz kazanacağız!

SİYASET/POLİTİKA 28.03.2024 - 10:42, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:42 506 kez okundu.
 

Başkan Yetişkin: Biz kazanacağız!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde kortej yürüyüşü ve miting gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu Mitingte Yetişkin, “Önümüz aydınlık önümüz zafer!” dedi.
31 Mart Yerel Seçimlerine geri sayım sürerken, adaylar ise saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde kortej yürüyüşü ve mitnig düzenledi. Vatandaşlar, kortej yürüyüşü ve mitinge yoğun katılım gösterirken, Başkan Adayı Yetişkin, “31 Mart günü sandıklarda gücümüzü gösterecek miyiz? Beş yıl boyunca yine işimiz gücümüz Seferihisar diyeceğiz. Burada bizime olan tüm hemşehrilerimin yüreğine sağlık. Şimdiden herkesi 31 Mart akşamı kutlamalara davet ediyorum. Şundan emin olun; Biz kazanacağız! Önümüz aydınlık, önümüz zafer!” diye konuştu. Kortej yürüyüşü ve mitinge ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Yetişkin, “Sevdamız Seferihisar dediğimiz o ilk günün heyecanıyla geleceğe yürüyüşümüz devam edecek. Size söz; Bir 5 yıl daha bu kentte Seferihisar halkı ne diyorsa o olacak” notunu düştü. Başkan Yetişkin, paylaşımının devamında ise “Sen Ben Yok Biz Varız! Boş verme, Seferihisar İçin Oy Ver! Önümüz aydınlık! Önümüz zafer! Zafer yürüyüşümüze ortak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çok güzeldin Çolak İbrahim Bey!” ifadelerini kullandı.
CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde kortej yürüyüşü ve miting gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu Mitingte Yetişkin, “Önümüz aydınlık önümüz zafer!” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine geri sayım sürerken, adaylar ise saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde kortej yürüyüşü ve mitnig düzenledi. Vatandaşlar, kortej yürüyüşü ve mitinge yoğun katılım gösterirken, Başkan Adayı Yetişkin, “31 Mart günü sandıklarda gücümüzü gösterecek miyiz? Beş yıl boyunca yine işimiz gücümüz Seferihisar diyeceğiz. Burada bizime olan tüm hemşehrilerimin yüreğine sağlık. Şimdiden herkesi 31 Mart akşamı kutlamalara davet ediyorum. Şundan emin olun; Biz kazanacağız! Önümüz aydınlık, önümüz zafer!” diye konuştu.

Kortej yürüyüşü ve mitinge ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Yetişkin, “Sevdamız Seferihisar dediğimiz o ilk günün heyecanıyla geleceğe yürüyüşümüz devam edecek. Size söz; Bir 5 yıl daha bu kentte Seferihisar halkı ne diyorsa o olacak” notunu düştü.

Başkan Yetişkin, paylaşımının devamında ise “Sen Ben Yok Biz Varız! Boş verme, Seferihisar İçin Oy Ver! Önümüz aydınlık! Önümüz zafer! Zafer yürüyüşümüze ortak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çok güzeldin Çolak İbrahim Bey!” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

2.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.