Başkan Türkmen'den bayram mesajı

EGE HABERLERİ 10.04.2024 - 10:54, Güncelleme: 10.04.2024 - 10:54 2920+ kez okundu.
 

Başkan Türkmen'den bayram mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen bayram mesajı yayınladı.   Türkmen mesajında, "Değerli Kemalpaşalılar; Bayramlar, ailelerin bir araya geldiği, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, dargınlıkların unutulduğu birleştirici günlerdir. Güzel Kemalpaşa'mızda yüzlerin daima güldüğü, yaşayan herkesin keyif aldığı, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bir kent yapısını oluşturmak için biz hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
 
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen bayram mesajı yayınladı.
 
Türkmen mesajında, "Değerli Kemalpaşalılar; Bayramlar, ailelerin bir araya geldiği, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, dargınlıkların unutulduğu birleştirici günlerdir. Güzel Kemalpaşa'mızda yüzlerin daima güldüğü, yaşayan herkesin keyif aldığı, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bir kent yapısını oluşturmak için biz hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.