Başkan Karakayalı, gençlerle bir araya geldi

EGE HABERLERİ 04.08.2023 - 11:32, Güncelleme: 04.08.2023 - 11:32 2745+ kez okundu.
 

Başkan Karakayalı, gençlerle bir araya geldi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, spor kurslarına katılan çocuklarla bir araya geldi.
Kemalpaşa Belediyesi spor kursları, gençlere keyifli bir tatil sunuyor. Ücretsiz olarak verilen kurslarda gençler sosyalleşme fırsatı da buluyor. Başkanı Rıdvan Karakayalı, spor kurslarında eğitim alan gençlerle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Karakayalı şunları aktardı; "Çok amaçlı spor salonlarında binlerce çocuğumuza ücretsiz hizmet veriyoruz. Voleyboldan, cimnastiğe, basketboldan, hentbola ve daha birçok branşta düzenlenen kurslarımızda, çocuklarımız yaz tatillerini sağlıklı bireyler olarak hem eğlenip hem sosyalleşerek geçiriyorlar."
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, spor kurslarına katılan çocuklarla bir araya geldi.

Kemalpaşa Belediyesi spor kursları, gençlere keyifli bir tatil sunuyor. Ücretsiz olarak verilen kurslarda gençler sosyalleşme fırsatı da buluyor.

Başkanı Rıdvan Karakayalı, spor kurslarında eğitim alan gençlerle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Karakayalı şunları aktardı; "Çok amaçlı spor salonlarında binlerce çocuğumuza ücretsiz hizmet veriyoruz. Voleyboldan, cimnastiğe, basketboldan, hentbola ve daha birçok branşta düzenlenen kurslarımızda, çocuklarımız yaz tatillerini sağlıklı bireyler olarak hem eğlenip hem sosyalleşerek geçiriyorlar."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.