Başkan İduğ'dan dolandırıcılık uyarısı!

HUKUK/YARGI/ADALET (Medya ege) - Medya ege | 09.01.2024 - 08:22, Güncelleme: 09.01.2024 - 08:22 2754+ kez okundu.
 

Başkan İduğ'dan dolandırıcılık uyarısı!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, belediye ve belediye bürokratları adı kullanılarak yapılan bağış talebinin gerçek olmadığını açıkladı.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaparak vatandaşları uyardı. Başkan İduğ, Bornova Belediyesi ve bürokratları adına bağış adı altında para toplandığını ve belediyenin bu tip bir bağış kampanyası olmadığını açıklayarak vatandaşları uyardı. Başkan İduğ açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Alınan bilgilere göre Bornova Belediyesi ve bürokratlarının adı kullanılarak bağış adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Bornova Belediyesi’nin kesinlikle her ne ad adı altında olursa olsun bağış toplama gibi bir talebi ve uygulaması yoktur. Vatandaşlarımızdan ve firmalarımızdan kesinlikle bağış için para talep edilmemektedir. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın mutlaka güvenlik güçlerine haber vermeleri rica olunur.”
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, belediye ve belediye bürokratları adı kullanılarak yapılan bağış talebinin gerçek olmadığını açıkladı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaparak vatandaşları uyardı.

Başkan İduğ, Bornova Belediyesi ve bürokratları adına bağış adı altında para toplandığını ve belediyenin bu tip bir bağış kampanyası olmadığını açıklayarak vatandaşları uyardı.

6572e1c829403.jpg

Başkan İduğ açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Alınan bilgilere göre Bornova Belediyesi ve bürokratlarının adı kullanılarak bağış adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Bornova Belediyesi’nin kesinlikle her ne ad adı altında olursa olsun bağış toplama gibi bir talebi ve uygulaması yoktur. Vatandaşlarımızdan ve firmalarımızdan kesinlikle bağış için para talep edilmemektedir. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın mutlaka güvenlik güçlerine haber vermeleri rica olunur.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.