Nazım Hikmet, Çiğli'de anılacak

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 09.01.2024 - 08:20, Güncelleme: 09.01.2024 - 08:20 1131+ kez okundu.
 

Nazım Hikmet, Çiğli'de anılacak

Çiğli Belediyesi, Nazım Hikmet'in 117. doğum gününü, önemli isimlerle kutlayacak. Tarihçi Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin, Çiğlililere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Sanata ve sanatçıya verdiği değeri, çeşitli yarışmalar, kültür sanat etkinlikleri ili çalışmalarla ortaya koyan Çiğli Belediyesi, Türk Edebiyatının sevilen şairi Nazım Hikmet'i doğum gününde gerçekleştireceği bir programla anacak. Belediye, Tarihçi Yazar Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin'i ağırlayacak. 12 Ocak Cuma saat 19.30'da başlayacak programda şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Program Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonunda yapılacak. Konuya ilişkin Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Nazım Hikmet'in 117. doğum gününü kutlamak için bir araya geliyoruz. Bu özel günü, onun büyüleyici şiirleri ve etkileyici hayat hikayesiyle birlikte anacağız. Sanatçı Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin'in katılacağı bu eşsiz etkinliğe tüm hemşehrilerimiz davetlidir" ifadeleri ile davette bulunuldu.
Çiğli Belediyesi, Nazım Hikmet'in 117. doğum gününü, önemli isimlerle kutlayacak. Tarihçi Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin, Çiğlililere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Sanata ve sanatçıya verdiği değeri, çeşitli yarışmalar, kültür sanat etkinlikleri ili çalışmalarla ortaya koyan Çiğli Belediyesi, Türk Edebiyatının sevilen şairi Nazım Hikmet'i doğum gününde gerçekleştireceği bir programla anacak.

Belediye, Tarihçi Yazar Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin'i ağırlayacak. 12 Ocak Cuma saat 19.30'da başlayacak programda şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Program Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonunda yapılacak.

Konuya ilişkin Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Nazım Hikmet'in 117. doğum gününü kutlamak için bir araya geliyoruz. Bu özel günü, onun büyüleyici şiirleri ve etkileyici hayat hikayesiyle birlikte anacağız. Sanatçı Pelin Batu ve Müzisyen Haluk Çetin'in katılacağı bu eşsiz etkinliğe tüm hemşehrilerimiz davetlidir" ifadeleri ile davette bulunuldu.

gduudl-waaavcst.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.