Başkan Gümrükçü Çiğli Tramvay hattında incelemelerde bulundu

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 23.01.2024 - 08:47, Güncelleme: 23.01.2024 - 08:47 3017+ kez okundu.
 

Başkan Gümrükçü Çiğli Tramvay hattında incelemelerde bulundu

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, ay sonunda açılacak Çiğli Tramvay hattında incelemelerde bulunarak "Tramvay hattında son rötuşlar yapılıyor. Teşekkürler Tunç Soyer" dedi.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 27 Ocak'ta hizmete alınacak Çiğli Tramvay hattı ve Kız Öğrenci Yurdu arsasında incelemelerde bulundu. Başkan Gümrükçü, ilçede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi. Vatandaşları tramvay ile ilgili de bilgilendiren Belediye Başkanı Gümrükçü, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. Gümrükçü paylaşımına "Büyük açılışa son 5 gün! 27 Ocak Cumartesi günü Çiğli Tramvayı’nın açılış töreninin yapılacağı belediyemize yeni kazandırdığımız Kız Öğrenci Yurdu arsasında ve çevresinde incelemelerde bulunduk. Tramvay hattında son rötuşlar yapılıyor. Teşekkürler Tunç Soyer" notunu düştü.
Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, ay sonunda açılacak Çiğli Tramvay hattında incelemelerde bulunarak "Tramvay hattında son rötuşlar yapılıyor. Teşekkürler Tunç Soyer" dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 27 Ocak'ta hizmete alınacak Çiğli Tramvay hattı ve Kız Öğrenci Yurdu arsasında incelemelerde bulundu.

gecjrncwgaaeaxy.jpeg

Başkan Gümrükçü, ilçede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi. Vatandaşları tramvay ile ilgili de bilgilendiren Belediye Başkanı Gümrükçü, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı.

gecjrnkw4aed-hz.jpeg

Gümrükçü paylaşımına "Büyük açılışa son 5 gün! 27 Ocak Cumartesi günü Çiğli Tramvayı’nın açılış töreninin yapılacağı belediyemize yeni kazandırdığımız Kız Öğrenci Yurdu arsasında ve çevresinde incelemelerde bulunduk. Tramvay hattında son rötuşlar yapılıyor. Teşekkürler Tunç Soyer" notunu düştü.

gecjrnnxiaasrta.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.