Başkan Demir: Torbalı’mız için kolları sıvadık!

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:22, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:22 543 kez okundu.
 

Başkan Demir: Torbalı’mız için kolları sıvadık!

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Meydan Projesi ve Belediye Hizmet Binasını tamamlayacaklarını belirterek, “Torbalı’mız için kolları sıvadık!” dedi.
  Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Meydan Projesi ve Belediye Hizmet Binası projeleri için incelemelerde bulundu. O anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Demir, “Torbalı'mız için kolları sıvadık; “Kamuda devamlılık esastır” diyerek yarım kalan yatırım projelerimiz için çalışmaları başlattık. Mega Meydan ve Katlı Otopark Proje alanında incelemelerde bulunduk. Önce Meydan Projesi’ni bitirecek, ardından yarım kalan Belediye Hizmet Binası’nı tamamlayacağız. İşimiz Gücümüz Torbalı!” notunu düştü. Demir, paylaşımının devamında ise, “Torbalımızın hak ettiği nitelikli, çağdaş ve hızlı hizmet için çalışacak, hep birlikte başaracağız!” dedi. Başkan Demir, ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör’ü makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demir, “İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, konuğumuz oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Meydan Projesi ve Belediye Hizmet Binasını tamamlayacaklarını belirterek, “Torbalı’mız için kolları sıvadık!” dedi.

 

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Meydan Projesi ve Belediye Hizmet Binası projeleri için incelemelerde bulundu. O anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Demir, “Torbalı'mız için kolları sıvadık; “Kamuda devamlılık esastır” diyerek yarım kalan yatırım projelerimiz için çalışmaları başlattık. Mega Meydan ve Katlı Otopark Proje alanında incelemelerde bulunduk. Önce Meydan Projesi’ni bitirecek, ardından yarım kalan Belediye Hizmet Binası’nı tamamlayacağız. İşimiz Gücümüz Torbalı!” notunu düştü.

Demir, paylaşımının devamında ise, “Torbalımızın hak ettiği nitelikli, çağdaş ve hızlı hizmet için çalışacak, hep birlikte başaracağız!” dedi.

Başkan Demir, ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör’ü makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demir, “İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, konuğumuz oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.