Başkan Çelik: Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!

EGE HABERLERİ 09.04.2024 - 01:55, Güncelleme: 09.04.2024 - 01:55 2892+ kez okundu.
 

Başkan Çelik: Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Çelik, “Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, seçimlerin ardından tekrardan sahaya inerek pazaryeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Çelik, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çelik, paylaşımında “Kapalı Pazaryeri’nde esnafımız ve komşularımızla bir araya geldik. Söz verdiğim gibi; her zaman birlikte olacak, birlikte yöneteceğiz” notunu düştü. Başkan Çelik, ardından Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu yıl dönümü kutlamalarına katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çelik, “Türk Polis Teşkilatı’mızın 179’uncu kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası için Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına katıldık. Milletimizin güvenliği için çalışan polislerimizin; Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Çelik, “Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, seçimlerin ardından tekrardan sahaya inerek pazaryeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Çelik, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çelik, paylaşımında “Kapalı Pazaryeri’nde esnafımız ve komşularımızla bir araya geldik. Söz verdiğim gibi; her zaman birlikte olacak, birlikte yöneteceğiz” notunu düştü.
Başkan Çelik, ardından Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu yıl dönümü kutlamalarına katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çelik, “Türk Polis Teşkilatı’mızın 179’uncu kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası için Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına katıldık. Milletimizin güvenliği için çalışan polislerimizin; Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.