Başkan Aslanoğlu: Birçok ilçede öndeyiz!

GÜNDEM/GÜNCEL 31.03.2024 - 21:07, Güncelleme: 31.03.2024 - 21:07 972+ kez okundu.
 

Başkan Aslanoğlu: Birçok ilçede öndeyiz!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilk resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandıklarını açıkladı. Aslanoğlu, "İzmir'e ve tüm İzmirlilere teşekkür ediyoruz." dedi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde İzmir'de sandıklar kapandı ve ilk resmi olmayan sonuçlar gelmeye başladı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında ilk sonuçları paylaştı. İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DE CHP ÖNDE! Aslanoğlu'nun paylaştığı verilere göre, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, oyların yüzde 51'ini yarışı önde götürüyor. AK Parti'nin adayı Hamza Dağ'ın ise oy oranı yüzde 36 seviyelerinde. Aslanoğlu, "Bizdeki sonuçlara göre sandıkların yüzde 13.5’unu açmış durumdayız. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız yüzde 51 gibi bir oyla, AK Parti adayı yüzde 36 oyla devam ediyor. beklediğimiz gibi birçok ilçede çok önde götürüyoruz" dedi. İLÇELERDE DE CHP FARKLA KAZANIYOR Aslanoğlu, 29 ilçede de CHP adaylarının önde olduğunu ve ilçe ve meclislerde de zafer beklediklerini ifade etti. Aslanoğlu, "Sandıkların üçte birinin sonuçları netleştiğinde kesin rakamları görmüş olacağız. Şu ana kadar gelen bilgilere göre İzmir'de büyük bir başarı elde ettik" dedi.
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilk resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandıklarını açıkladı. Aslanoğlu, "İzmir'e ve tüm İzmirlilere teşekkür ediyoruz." dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde İzmir'de sandıklar kapandı ve ilk resmi olmayan sonuçlar gelmeye başladı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında ilk sonuçları paylaştı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DE CHP ÖNDE!

Aslanoğlu'nun paylaştığı verilere göre, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, oyların yüzde 51'ini yarışı önde götürüyor. AK Parti'nin adayı Hamza Dağ'ın ise oy oranı yüzde 36 seviyelerinde. Aslanoğlu, "Bizdeki sonuçlara göre sandıkların yüzde 13.5’unu açmış durumdayız. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız yüzde 51 gibi bir oyla, AK Parti adayı yüzde 36 oyla devam ediyor. beklediğimiz gibi birçok ilçede çok önde götürüyoruz" dedi.

İLÇELERDE DE CHP FARKLA KAZANIYOR

Aslanoğlu, 29 ilçede de CHP adaylarının önde olduğunu ve ilçe ve meclislerde de zafer beklediklerini ifade etti. Aslanoğlu, "Sandıkların üçte birinin sonuçları netleştiğinde kesin rakamları görmüş olacağız. Şu ana kadar gelen bilgilere göre İzmir'de büyük bir başarı elde ettik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.