Başkan adayı Galip Atar asker eğlencesine katıldı

GÜNDEM/GÜNCEL 04.03.2024 - 19:26, Güncelleme: 04.03.2024 - 19:26 922+ kez okundu.
 

Başkan adayı Galip Atar asker eğlencesine katıldı

Seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdüren Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, Damlacık Mahallesi'nde asker eğlencesine katıldı.
    31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, asker eğlencesine katıldı ve Ulucak Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.   İlk olarak Damlacık Mahallesi'nde Ali ve İsmail Bilir kardeşler için düzenlenen asker eğlencesine katılan Başkan Adayı Atar, vatandaşlarla keyifli anlar geçirerek askerliğe uğurlanacak olan kardeşlere 'hayırlı tezkereler' temennisinde bulundu.   Daha sonra Ulucak Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek seçim sürecinde çalışmalara destek veren partililerle bir araya gelen Atar, "İnandıkları dava uğruna fedakarlıkla çalışan, emek sarf eden ve çalışmalarımıza destek veren dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" mesajını verdi.
Seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdüren Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, Damlacık Mahallesi'nde asker eğlencesine katıldı.
 
 
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, asker eğlencesine katıldı ve Ulucak Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
 
İlk olarak Damlacık Mahallesi'nde Ali ve İsmail Bilir kardeşler için düzenlenen asker eğlencesine katılan Başkan Adayı Atar, vatandaşlarla keyifli anlar geçirerek askerliğe uğurlanacak olan kardeşlere 'hayırlı tezkereler' temennisinde bulundu.
 
Daha sonra Ulucak Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek seçim sürecinde çalışmalara destek veren partililerle bir araya gelen Atar, "İnandıkları dava uğruna fedakarlıkla çalışan, emek sarf eden ve çalışmalarımıza destek veren dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" mesajını verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.