Başkan Adayı Erişen vatandaşlarla buluştu

EGE HABERLERİ 18.02.2024 - 18:48, Güncelleme: 18.02.2024 - 18:48 2166+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Erişen vatandaşlarla buluştu

Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Ali Saip Erişen, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.
31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Ali Saip Erişen, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeyi karış karış gezerek ziyaretlerini sürdüren Erişen, aday tanıtımı dolayısıyla ilçede lokma döktürerek vatandaşlarla buluştu. Kahvehanede ilçe halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Erişen, Bayındır'a hak ettiği hizmetleri fazlasıyla vereceklerini ifade etti. Mevcut siyasi ortamda seçmenin zorda bırakıldığını vurgulayan Erişen, "Bizler kapı kapı dolaşarak 'Bayındır çaresiz değil' ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz. Bize inananları mahçup etmeyecek, çok çalışacağız" diye konuştu.
Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Ali Saip Erişen, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Ali Saip Erişen, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeyi karış karış gezerek ziyaretlerini sürdüren Erişen, aday tanıtımı dolayısıyla ilçede lokma döktürerek vatandaşlarla buluştu.

Kahvehanede ilçe halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Erişen, Bayındır'a hak ettiği hizmetleri fazlasıyla vereceklerini ifade etti.

Mevcut siyasi ortamda seçmenin zorda bırakıldığını vurgulayan Erişen, "Bizler kapı kapı dolaşarak 'Bayındır çaresiz değil' ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz. Bize inananları mahçup etmeyecek, çok çalışacağız" diye konuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.