Başkan Adayı Duman Bucalı kadınlarla buluştu

EGE HABERLERİ 08.03.2024 - 00:00, Güncelleme: 08.03.2024 - 00:00 3176+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Duman Bucalı kadınlarla buluştu

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Duman, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla bir araya geldi.
31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalar kapsamında Gaziler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Gaziler mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek kurduğumuz gönül bağı benim için çok değerli. Her hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” notunu düştü.   Duman, ardından Buca’da faaliyetlerini sürdüren gayrimenkul danışanları ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Duman, “Buca’mızın bütün paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyoruz. Buca ittifakı için ilçemizde faaliyetlerini sürdüren gayrimenkul danışmanları ile buluştuk. Samimi sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.   Başkan Adayı Duman, ardından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Buca’da düzenlenen Eşit,Özgür Bir Yaşamı Birlikte Kazanacağız’ etkinliğinde Bucalı kadınlarla bir araya geldi. Duman, o anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:   “Kadın kollarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği ‘Eşit,Özgür Bir Yaşamı Birlikte Kazanacağız’ etkinliğinde Bucalı kadınlarla bir aradaydık. Ardından kortej yürüyüşü gerçekleştirdiğimiz etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Duman, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla bir araya geldi.
31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalar kapsamında Gaziler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Gaziler mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek kurduğumuz gönül bağı benim için çok değerli. Her hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” notunu düştü.
 
Duman, ardından Buca’da faaliyetlerini sürdüren gayrimenkul danışanları ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Duman, “Buca’mızın bütün paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyoruz. Buca ittifakı için ilçemizde faaliyetlerini sürdüren gayrimenkul danışmanları ile buluştuk. Samimi sohbetleri için teşekkür ederim” dedi.
 
Başkan Adayı Duman, ardından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Buca’da düzenlenen Eşit,Özgür Bir Yaşamı Birlikte Kazanacağız’ etkinliğinde Bucalı kadınlarla bir araya geldi. Duman, o anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:
 
“Kadın kollarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği ‘Eşit,Özgür Bir Yaşamı Birlikte Kazanacağız’ etkinliğinde Bucalı kadınlarla bir aradaydık. Ardından kortej yürüyüşü gerçekleştirdiğimiz etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.