Başkan Adayı Duman: Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz

GÜNDEM/GÜNCEL 16.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 16.03.2024 - 12:09 780+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Duman: Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Duman, “Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” dedi.
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. İnönü Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Duman, paylaşımında “İnönü mahallesi sakini hemşehrilerimizle birlikte daha güçlüyüz. Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” notunu düştü. Sosyal medya hesabından vatandaşlarla sohbet ettiği anın videosunu paylaşan Duman, “Desteğiniz ile güç veriyorsunuz, onur veriyorsunuz…” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Duman, Kent Buca sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Duman, “Yıldız mahallemizde yer alan, Kent Buca sitesinin sakinleriyle buluştuk. Gösterdikleri ilgi ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ederim” dedi.
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Duman, “Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. İnönü Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Duman, paylaşımında “İnönü mahallesi sakini hemşehrilerimizle birlikte daha güçlüyüz. Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” notunu düştü.
Sosyal medya hesabından vatandaşlarla sohbet ettiği anın videosunu paylaşan Duman, “Desteğiniz ile güç veriyorsunuz, onur veriyorsunuz…” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Duman, Kent Buca sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Duman, “Yıldız mahallemizde yer alan, Kent Buca sitesinin sakinleriyle buluştuk. Gösterdikleri ilgi ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.