Başkan Adayı Dağ: Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir!

EGE HABERLERİ 24.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 24.03.2024 - 11:27 3114+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Dağ: Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Sandığa giderken İzmir’i dünyanın eşsiz şehri yapmaya gideceğinizi unutmayın. Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir diyoruz.” dedi.
Hamza Dağ, seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Bugün 4 ilçeyi gezen Hamza Dağ’ın son durağı Bayındır oldu. Bayındır Belediyesi önünde binlerce hemşehrilisi ve Cumhur İttifakı Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen tarafından karşılanan Hamza Dağ, kortej yürüyüşü ile Fevzipaşa Bulvarı üzerindeki miting alanına geçti. “VAKİT ARTIK EŞSİZ İZMİR VAKTİDİR” Binlerce Bayındırlının katıldığı mitingde Hamza Dağ’a, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da eşlik etti. 31 Mart’ta hiç bir İzmirlinin kaybetmeyeceğini vurgulayan Dağ, “Biz kazanacağız, İzmir ve İzmirli kazanacak. İzmir, EGE’nin, Türkiye’nin lokomotifidir. O yüzden tüm vatandaşlarımıza, İzmirlilere bu meydandan sesleniyorum. Sandığa giderken İzmir’i dünyanın eşsiz şehri yapmaya gideceğinizi unutmayın. Hiç bir İzmirli’yi ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. İzmir’i birlik ve beraberlik ruhuyla yöneteceğiz. İzmir sizin, hepimizin. Ve İzmir’in geleceği, Türkiye’nin geleceğidir. O zaman ne yapıyoruz, 31 Mart’ta rekor katılımla inşallah sandıklara akın ediyor muyuz? Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir diyoruz.” ifadelerini kullandı. İZBAN MÜJDESİ Tren setlerini artıracaklarını belirten Dağ, “İnşallah Bayındır’a, Tire’ye, Ödemiş’e İZBAN’ı getireceğiz. Sahici, samimi olacağız, doğru olacağız, çalışkan olacağız. İzmirli hemşehrilerimize söz veriyoruz, İzmirli kardeşlerimiz için gece gündüz demeden çok çalışacağız. Bizim tek derdimiz var, o da İzmir’i dünyanın incisi yapmak.” vurgusu yaptı. “PAYLAŞAN BİR İZMİR MÜJDELİYORUM” İlçe ilçe değil, mahalle mahalle İzmir’in sorunlarını çıkardıklarını vurgulayan Dağ, “İzmir’in zenginliğini; kadınlarımıza, gençlerimize, engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza sunan; paylaşan bir İzmir’imizi müjdeliyoruz. Hizmetin gitmediği, eser üretilmeyen tek bir mahallemizin kalmayacağı bir İzmir müjdeliyorum. Bu hedefleri, sizlerle birlikte başaracağız. Ben size sözlerimi verdim. Şimdi sizlerden bir söz istiyorum.” şeklinde konuştu. MÜJDELERİ SIRALADI Bayındır için yapacaklarını sıralayan Hamza Dağ, bir takım müjdeler açıkladı. Dağ, 9 Eylül Yüksek Tarım Teknolojileri Fakültesini en kısa sürede açılacağını belirtti. Bayındır için çok önem arz eden Ergenli Barajını yapacaklarını müjdeleyen Dağ, Arıkbaşı – Taşkesik OSB’nin faaliyete geçeceğini söyledi. Hamza Dağ, tam donanımlı bir mezbahayı Bayındır’a ve bölgeye kazandıracaklarını söyledi. Dağ, şu an çalışmaları devam eden Tarıma Dayalı Seracılık ve Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi’ni hayata geçirerek 1000 kişiye istihdam sağlayacaklarını vurguladı. Şu anda 25 bin lira gibi bir bedeli olan su abonelik fiyatlarında göreve gelir gelmez yüzde 50 indirime gideceklerini belirten Dağ, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca yapılacak tüm aşılamaların “el emeği ücreti”ni belediyemin karşılayacağını vurguladı.
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Sandığa giderken İzmir’i dünyanın eşsiz şehri yapmaya gideceğinizi unutmayın. Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir diyoruz.” dedi.

Hamza Dağ, seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Bugün 4 ilçeyi gezen Hamza Dağ’ın son durağı Bayındır oldu. Bayındır Belediyesi önünde binlerce hemşehrilisi ve Cumhur İttifakı Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen tarafından karşılanan Hamza Dağ, kortej yürüyüşü ile Fevzipaşa Bulvarı üzerindeki miting alanına geçti.

“VAKİT ARTIK EŞSİZ İZMİR VAKTİDİR”

Binlerce Bayındırlının katıldığı mitingde Hamza Dağ’a, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da eşlik etti. 31 Mart’ta hiç bir İzmirlinin kaybetmeyeceğini vurgulayan Dağ, “Biz kazanacağız, İzmir ve İzmirli kazanacak. İzmir, EGE’nin, Türkiye’nin lokomotifidir. O yüzden tüm vatandaşlarımıza, İzmirlilere bu meydandan sesleniyorum. Sandığa giderken İzmir’i dünyanın eşsiz şehri yapmaya gideceğinizi unutmayın. Hiç bir İzmirli’yi ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. İzmir’i birlik ve beraberlik ruhuyla yöneteceğiz. İzmir sizin, hepimizin. Ve İzmir’in geleceği, Türkiye’nin geleceğidir. O zaman ne yapıyoruz, 31 Mart’ta rekor katılımla inşallah sandıklara akın ediyor muyuz? Vakit artık Eşsiz İzmir vaktidir diyoruz.” ifadelerini kullandı.

İZBAN MÜJDESİ

Tren setlerini artıracaklarını belirten Dağ, “İnşallah Bayındır’a, Tire’ye, Ödemiş’e İZBAN’ı getireceğiz. Sahici, samimi olacağız, doğru olacağız, çalışkan olacağız. İzmirli hemşehrilerimize söz veriyoruz, İzmirli kardeşlerimiz için gece gündüz demeden çok çalışacağız. Bizim tek derdimiz var, o da İzmir’i dünyanın incisi yapmak.” vurgusu yaptı.

“PAYLAŞAN BİR İZMİR MÜJDELİYORUM”

İlçe ilçe değil, mahalle mahalle İzmir’in sorunlarını çıkardıklarını vurgulayan Dağ, “İzmir’in zenginliğini; kadınlarımıza, gençlerimize, engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza sunan; paylaşan bir İzmir’imizi müjdeliyoruz. Hizmetin gitmediği, eser üretilmeyen tek bir mahallemizin kalmayacağı bir İzmir müjdeliyorum. Bu hedefleri, sizlerle birlikte başaracağız. Ben size sözlerimi verdim. Şimdi sizlerden bir söz istiyorum.” şeklinde konuştu.

MÜJDELERİ SIRALADI

Bayındır için yapacaklarını sıralayan Hamza Dağ, bir takım müjdeler açıkladı. Dağ, 9 Eylül Yüksek Tarım Teknolojileri Fakültesini en kısa sürede açılacağını belirtti. Bayındır için çok önem arz eden Ergenli Barajını yapacaklarını müjdeleyen Dağ, Arıkbaşı – Taşkesik OSB’nin faaliyete geçeceğini söyledi. Hamza Dağ, tam donanımlı bir mezbahayı Bayındır’a ve bölgeye kazandıracaklarını söyledi. Dağ, şu an çalışmaları devam eden Tarıma Dayalı Seracılık ve Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi’ni hayata geçirerek 1000 kişiye istihdam sağlayacaklarını vurguladı. Şu anda 25 bin lira gibi bir bedeli olan su abonelik fiyatlarında göreve gelir gelmez yüzde 50 indirime gideceklerini belirten Dağ, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca yapılacak tüm aşılamaların “el emeği ücreti”ni belediyemin karşılayacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.