Başkan Adayı Atar: Gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek

EGE HABERLERİ 26.02.2024 - 10:52, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:52 3735+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Atar: Gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek

Proje lansman toplantısı ile 5 yıl boyunca yapmayı planladığı projelerin tanıtımını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, "Özlenen gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek" dedi.
  Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, düzenlediği proje lansman toplantısı ile 5 yıl boyunca yapmayı planladığı projelerin tanıtımını gerçekleştirdi. Vizyoner ve profesyonel iletişim açısından Kemalpaşa’da bir ilk olan proje lansman toplantısı, katılımcılar tarafından dikkatle takip edilerek büyük beğeni topladı. Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, proje sunumunu gerçekleştirmek üzere sahneye çıkarken, salonda büyük bir coşku ve heyecan oluşturdu. “HEM SİZİ DİNLEYEN HEM DE PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİREN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM” 5 yılda gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini, şeffaf bir anlayış ile tek tek anlatan Galip Atar, bahsettiği projelerin her zaman arkasında olarak, vatandaşların hesap sorabileceği bir yönetim anlayışı içerisinde, Kemalpaşa’yı hep birlikte yönetme sözü verdi. Galip Atar, "Özlenen gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek" dedi. Kemalpaşa’nın önceliklerini tespit ederek projelerini 13 başlıkta toplayan Galip Atar, her mahalle için de ayrı ayrı hazırladığı projelerin sunumunu gerçekleştirerek, bu projeler için tüm Kemalpaşalılara söz verdi. Dere Mesire Atatürk Salonu’nda gerçekleşen proje lansman toplantısına Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Galip Atar’ın eşi Melike Atar ve çocukları, Cumhur İttifakı bileşenlerinin parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda düzenlenen toplantı oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. KASAPOĞLU SALONU COŞTURDU Kasapoğlu, Kemalpaşa'nın heyecanını yaşamak için özellikle geldiğini ve Atar'ın seçim şarkısını çok beğendiğini söyledi. Hem Galip Başkanı seviyorum hem de size güveniyorum diyerek seçim şarkısını çaldırdığında şarkıya tüm salon ayakta dans ederek eşlik etti.
Proje lansman toplantısı ile 5 yıl boyunca yapmayı planladığı projelerin tanıtımını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, "Özlenen gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek" dedi.

 

Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, düzenlediği proje lansman toplantısı ile 5 yıl boyunca yapmayı planladığı projelerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Vizyoner ve profesyonel iletişim açısından Kemalpaşa’da bir ilk olan proje lansman toplantısı, katılımcılar tarafından dikkatle takip edilerek büyük beğeni topladı. Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, proje sunumunu gerçekleştirmek üzere sahneye çıkarken, salonda büyük bir coşku ve heyecan oluşturdu.

“HEM SİZİ DİNLEYEN HEM DE PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİREN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

5 yılda gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini, şeffaf bir anlayış ile tek tek anlatan Galip Atar, bahsettiği projelerin her zaman arkasında olarak, vatandaşların hesap sorabileceği bir yönetim anlayışı içerisinde, Kemalpaşa’yı hep birlikte yönetme sözü verdi. Galip Atar, "Özlenen gerçek belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek" dedi.

Kemalpaşa’nın önceliklerini tespit ederek projelerini 13 başlıkta toplayan Galip Atar, her mahalle için de ayrı ayrı hazırladığı projelerin sunumunu gerçekleştirerek, bu projeler için tüm Kemalpaşalılara söz verdi.

Dere Mesire Atatürk Salonu’nda gerçekleşen proje lansman toplantısına Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Galip Atar’ın eşi Melike Atar ve çocukları, Cumhur İttifakı bileşenlerinin parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda düzenlenen toplantı oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

KASAPOĞLU SALONU COŞTURDU

Kasapoğlu, Kemalpaşa'nın heyecanını yaşamak için özellikle geldiğini ve Atar'ın seçim şarkısını çok beğendiğini söyledi. Hem Galip Başkanı seviyorum hem de size güveniyorum diyerek seçim şarkısını çaldırdığında şarkıya tüm salon ayakta dans ederek eşlik etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.