BAŞKAN ADAY ADAYI ÇOBANOĞLU: ENGELLİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ

EGE HABERLERİ 01.12.2023 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2023 - 18:01 3100+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAY ADAYI ÇOBANOĞLU: ENGELLİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engellilerin hayatının kolaylaştıracak projelere imza atacaklarını ifade etti.
İYİ Parti Bayraklı Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.  Çobanoğlu mesajında, “Engelli vatandaşlara toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek sorunlarına çözüm üretmek noktasında herkesin gücü ve imkanı ölçüsünde bir şeyler yapması gerekmektedir. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Bir toplumun gelişmişlik düzeyi engellilere sunulan olanaklar ve hizmetlerle doğru orantılıdır. Herkes, gücü ve imkanları ölçüsünde engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı bir şeyler yapmalıdır. Engelli vatandaşlarımıza sadece bu hafta değil, tüm yaşamları boyunca engin bir sevgiyle sahip çıkmalıyız.. İnşallah Bayraklı ilçemizi de engellilerin daha rahat yaşam süreceği bir ilçe haline getireceğiz. Bu hedefin gerçekleşmesi ile birlikte engellilerin sorunlarına toplumsal duyarlılığın artması dileği ile herkese engelsiz, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerini dilerim.” dedi.  
İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engellilerin hayatının kolaylaştıracak projelere imza atacaklarını ifade etti.
İYİ Parti Bayraklı Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.  Çobanoğlu mesajında, “Engelli vatandaşlara toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek sorunlarına çözüm üretmek noktasında herkesin gücü ve imkanı ölçüsünde bir şeyler yapması gerekmektedir.
Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Bir toplumun gelişmişlik düzeyi engellilere sunulan olanaklar ve hizmetlerle doğru orantılıdır. Herkes, gücü ve imkanları ölçüsünde engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı bir şeyler yapmalıdır. Engelli vatandaşlarımıza sadece bu hafta değil, tüm yaşamları boyunca engin bir sevgiyle sahip çıkmalıyız..
İnşallah Bayraklı ilçemizi de engellilerin daha rahat yaşam süreceği bir ilçe haline getireceğiz. Bu hedefin gerçekleşmesi ile birlikte engellilerin sorunlarına toplumsal duyarlılığın artması dileği ile herkese engelsiz, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerini dilerim.” dedi.
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.