Bakan Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü!

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 10:35, Güncelleme: 28.11.2022 - 10:35 636+ kez okundu.
 

Bakan Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile iki ülke arasındaki iş birliklerini değerlendirdi. Bakan Nebati’nin sosyal medyadan duyurusunda “İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı değerli dostum Sayın Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldik. Sayın Al Marri ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik iş birliği başta olmak üzere bölgesel ve küresel ekonomik gelişmeleri detaylı bir şekilde değerlendirdik” mesajı yer aldı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile iki ülke arasındaki iş birliklerini değerlendirdi. Bakan Nebati’nin sosyal medyadan duyurusunda “İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı değerli dostum Sayın Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldik. Sayın Al Marri ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik iş birliği başta olmak üzere bölgesel ve küresel ekonomik gelişmeleri detaylı bir şekilde değerlendirdik” mesajı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.