Aydın Pehlivan, il genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM/GÜNCEL 10.10.2023 - 00:19, Güncelleme: 10.10.2023 - 00:24 1752+ kez okundu.
 

Aydın Pehlivan, il genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile bir araya geldi.
Ziyaret programı kapsamında Başkan Pehlivan'ın ilk durağı, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) oldu. İESOB Başkanı Yalçın Ata ile bir araya gelen Pehlivan, yapılan görüşmede; esnafların ticari ve toplumsal yaşamdaki önemine değindiklerini aktararak Başkan Ata'ya misafirperverliği için teşekkür etti.   Pehlivan, daha sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'yi makamında ziyaret ederek Menemen'de eğitime destek vermek adına yapılan çalışmalardan ve projelerden bahsetti.   Başkan Pehlivan'ın son durağı ise İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü oldu. Burada, göreve yeni atanan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile buluşan Pehlivan, Şahin'e çalışmalarında başarılar dileyerek, "Tarımın ve üretimin her geçen gün hayati önem taşıdığı günümüzde Sayın Müdürümüz ile Menemen tarımına ilişkin fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile bir araya geldi.

Ziyaret programı kapsamında Başkan Pehlivan'ın ilk durağı, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) oldu. İESOB Başkanı Yalçın Ata ile bir araya gelen Pehlivan, yapılan görüşmede; esnafların ticari ve toplumsal yaşamdaki önemine değindiklerini aktararak Başkan Ata'ya misafirperverliği için teşekkür etti.

 

Pehlivan, daha sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'yi makamında ziyaret ederek Menemen'de eğitime destek vermek adına yapılan çalışmalardan ve projelerden bahsetti.

 

Başkan Pehlivan'ın son durağı ise İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü oldu. Burada, göreve yeni atanan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile buluşan Pehlivan, Şahin'e çalışmalarında başarılar dileyerek, "Tarımın ve üretimin her geçen gün hayati önem taşıdığı günümüzde Sayın Müdürümüz ile Menemen tarımına ilişkin fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.