Asarlık Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

EGE HABERLERİ 26.01.2024 - 09:51, Güncelleme: 26.01.2024 - 09:51 2296+ kez okundu.
 

Asarlık Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

İlçe genelinde yürüttüğü proje ve yatırımları aralıksız sürdüren Menemen Belediyesi, Asarlık Gençlik Merkezi'nin yapımına hız kesmeden devam ediyor.
Menemenlilerin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Menemen Belediyesi tarafından yürütülen proje ve çalışmalar, ilçeyi adeta dev bir şantiye alanına dönüştürdü. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın bu kapsamda Asarlık’a kazandıracağı Asarlık Gençlik Merkezi'nin inşaatı ise tüm hızıyla devam ediyor. 15 bin 200 metrekare üzerine inşa edilen Gençlik Merkezi, bünyesinde yüzme havuzu, trafik eğitim parkuru ve kafeterya bulunduruyor. Sosyal medya hesabından tesise ilişkin bir paylaşım yapan Başkan Pehlivan, şu ifadeleri kullandı: "15 bin 200 metrekare alan üzerine inşa edilen Asarlık Sosyal Tesislerimiz içinde gençlik merkezi, yüzme havuzu, trafik eğitim parkuru ve kafeterya yer alacak. Gençlik merkezimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimizin zamanlarını daha verimli kullanacakları alan olacağı gibi, yaratıcılıklarını ve potansiyellerini de ön plana çıkaracak."
İlçe genelinde yürüttüğü proje ve yatırımları aralıksız sürdüren Menemen Belediyesi, Asarlık Gençlik Merkezi'nin yapımına hız kesmeden devam ediyor.

Menemenlilerin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Menemen Belediyesi tarafından yürütülen proje ve çalışmalar, ilçeyi adeta dev bir şantiye alanına dönüştürdü.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın bu kapsamda Asarlık’a kazandıracağı Asarlık Gençlik Merkezi'nin inşaatı ise tüm hızıyla devam ediyor. 15 bin 200 metrekare üzerine inşa edilen Gençlik Merkezi, bünyesinde yüzme havuzu, trafik eğitim parkuru ve kafeterya bulunduruyor.

Sosyal medya hesabından tesise ilişkin bir paylaşım yapan Başkan Pehlivan, şu ifadeleri kullandı:

"15 bin 200 metrekare alan üzerine inşa edilen Asarlık Sosyal Tesislerimiz içinde gençlik merkezi, yüzme havuzu, trafik eğitim parkuru ve kafeterya yer alacak. Gençlik merkezimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimizin zamanlarını daha verimli kullanacakları alan olacağı gibi, yaratıcılıklarını ve potansiyellerini de ön plana çıkaracak."

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.