Ali KOÇER meclis üyeliği aday adaylığına başvurdu.

EGE HABERLERİ 04.01.2024 - 16:16, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:16 4192+ kez okundu.
 

Ali KOÇER meclis üyeliği aday adaylığına başvurdu.

Karşıyaka yardımlaşma derneği engelli komisyon başkan yardımcısı olan Ali KOÇER Bayraklı Belediyesi CHP meclis üyeliği aday adaylığına başvurusunu yaptı .
Ali KOÇER Bayraklı Belediyesi’nden Belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvurdu. Ali KOÇER yaptığı açıklamada şunları söyledi; Ülkemizde sürekli engeli sorunlarının güncel olmasına karşın, sorunların çözümlenmesi noktasında bir ilerleme kaydedilememekte. Engeliler için yapılan vaatler yerine getirilmiyor veya konuşmanın söz vermenin ötesine geçilemiyor. Oysa her şeyden çok önemli, engelinin erişim ulaşım sorunları var. Erişip ulaşamayan bu insanlar toplumsal hayata katılım sağlayamıyorlar. Engeli sorunlarının üzerinde sürekli düşünülüp çözüm üretilmesi; ancak onların göz önünde olmalarıyla mümkündür. Bunun için çözüm gücü elinde olan kurumlarda bulunmak önemlidir. Alt yapı sorunlarının giderilmesi belediyelerin kamu hizmetidir.  Alt yapı düzenlemeleri yetkisini elinde tutan bu kurumlarda karar alıcı olmak için meclis üyeliğine aday adayı oldum. Bu meclislerde gürünür olmamız, sorunların çözülmesine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Diğer yandan şairim. Sanatında bir üst yapı, bir kültür anlayış etkinliği olması sebebiyle, düşünce dünyasına da katkılar sunmak istiyorum. Sanatın bütün engelleri aşabileceği inancındayım. Engeli bireylerin sanatla buluşmalarını, bu etkinliklere katılımlarını sağlayacağım.  Engelli bir birey olarak, Onların engel durumu ne olursa olsun, sorunlarından haberdarım. Bu birikimle, meclis üyeliği durumunda çözümler üretmek istiyorum .
Karşıyaka yardımlaşma derneği engelli komisyon başkan yardımcısı olan Ali KOÇER Bayraklı Belediyesi CHP meclis üyeliği aday adaylığına başvurusunu yaptı .

Ali KOÇER Bayraklı Belediyesi’nden Belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvurdu.

Ali KOÇER yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Ülkemizde sürekli engeli sorunlarının güncel olmasına karşın, sorunların çözümlenmesi noktasında bir ilerleme kaydedilememekte. Engeliler için yapılan vaatler yerine getirilmiyor veya konuşmanın söz vermenin ötesine geçilemiyor. Oysa her şeyden çok önemli, engelinin erişim ulaşım sorunları var. Erişip ulaşamayan bu insanlar toplumsal hayata katılım sağlayamıyorlar.

Engeli sorunlarının üzerinde sürekli düşünülüp çözüm üretilmesi; ancak onların göz önünde olmalarıyla mümkündür. Bunun için çözüm gücü elinde olan kurumlarda bulunmak önemlidir. Alt yapı sorunlarının giderilmesi belediyelerin kamu hizmetidir.  Alt yapı düzenlemeleri yetkisini elinde tutan bu kurumlarda karar alıcı olmak için meclis üyeliğine aday adayı oldum. Bu meclislerde gürünür olmamız, sorunların çözülmesine çok önemli katkılar sağlayacaktır.

Diğer yandan şairim. Sanatında bir üst yapı, bir kültür anlayış etkinliği olması sebebiyle, düşünce dünyasına da katkılar sunmak istiyorum. Sanatın bütün engelleri aşabileceği inancındayım. Engeli bireylerin sanatla buluşmalarını, bu etkinliklere katılımlarını sağlayacağım.

 Engelli bir birey olarak, Onların engel durumu ne olursa olsun, sorunlarından haberdarım. Bu birikimle, meclis üyeliği durumunda çözümler üretmek istiyorum .

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.