ALF İzmir'in en başarılı belediye başkanlarını ölçümledi

SİYASET/POLİTİKA (Medya ege) - Medya ege | 06.11.2023 - 13:40, Güncelleme: 06.11.2023 - 14:01 1459+ kez okundu.
 

ALF İzmir'in en başarılı belediye başkanlarını ölçümledi

AFL araştırma şirketinin son yayımladığı anketinde en başarılı ilçe belediye başkanları listesine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç girdi.
31 Mart 2024 yerel seçimlere aylar kala anket şirketleri çalışmalarını arttırdı. ALF Araştırma şirketi son yayımladığı anket ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını mercek altına aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun birinci olduğu ankette İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yer almadı. 20 Ekim - 3 Kasım 2023 tarihleri arasında 14200 kişi ile yapılan araştırma sonucunda en başarılı ilçe belediye başkanları arasında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç girdi. Utku Gümrükçü yüzde 62 ile 3. sıraya girerken, Erhan Kılıç ise yüzde 60 ile 8. sırada yer buldu.
AFL araştırma şirketinin son yayımladığı anketinde en başarılı ilçe belediye başkanları listesine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç girdi.

31 Mart 2024 yerel seçimlere aylar kala anket şirketleri çalışmalarını arttırdı.

ALF Araştırma şirketi son yayımladığı anket ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını mercek altına aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun birinci olduğu ankette İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yer almadı.

buca-belediye-baskani-kilic-projelerini-anlatti-buca-planlariyla-gurur-duyuyorum-h121488-a33e5.webp

20 Ekim - 3 Kasım 2023 tarihleri arasında 14200 kişi ile yapılan araştırma sonucunda en başarılı ilçe belediye başkanları arasında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç girdi.

baskan.jpg

Utku Gümrükçü yüzde 62 ile 3. sıraya girerken, Erhan Kılıç ise yüzde 60 ile 8. sırada yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.