Alanya’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2023 - 11:10, Güncelleme: 14.03.2023 - 10:50 1604+ kez okundu.
 

Alanya’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

Alanya’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı
Alanya’da sabah saatlerinde kendini gösteren gökkuşağı görsel şölen oluşturdu. Manzarayı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı.Antalya’nın Alanya ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan yağmurla birlikte gökkuşağı oluştu. Mahmutlar ve Kestel mahalleleri sınırında yağmurla birlikte meydana gelen gökkuşağı, harika manzaranın ortaya çıkmasına neden oldu. Alanya’nın her tarafından izlenebilen gökkuşağını gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla görüntü ve fotoğraf çektiler.
Alanya’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı
Alanya’da sabah saatlerinde kendini gösteren gökkuşağı görsel şölen oluşturdu. Manzarayı gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan yağmurla birlikte gökkuşağı oluştu. Mahmutlar ve Kestel mahalleleri sınırında yağmurla birlikte meydana gelen gökkuşağı, harika manzaranın ortaya çıkmasına neden oldu. Alanya’nın her tarafından izlenebilen gökkuşağını gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla görüntü ve fotoğraf çektiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.