Alaattin Aldemir, Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceğini söyledi!

SİYASET/POLİTİKA 08.03.2023 - 15:05, Güncelleme: 08.03.2023 - 15:14 2045+ kez okundu.
 

Alaattin Aldemir, Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceğini söyledi!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Aldemir, sandık güvenliğinden önce Millet İttifakının liderlerinin can güvenliği gelmesi lazım dedi.
Halk TV'de yayınlanan bir programda eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, duyumlarım var diyerek millet ittifakını oluşturan liderlere bir mafya üzerinden suikast planları yapıldığını söyledi. Siyasetin adaylarının belli olduğu süreçte gündemde olmak için verilen demeçlerden biri de liderlerin can güvenliği, sandık güvenliğinden daha önemli mesajı oldu.  Özellikle Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir mafya üzerinden suikast düzenleneceği duyumunu aldığını söyleyen Aldemir, devlet görevlilerinin konu hakkında hiçbir bilgisi olmadığını hatta bu bigiyi sadece onun duyduğu iması ile genel başkana dahi söylemeden bu bilgiyi şimdi burada veriyorum imajı verdi. Bir mafya grubunun üzerinden özellikle bir suikast duyumu aldığını açık açık ifade eden Aldemir böyle bir durum olursa bu ateş hepimizi yakar diyerek devlet yetkililerine uyarıda bulunuyorum dedi.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Aldemir, sandık güvenliğinden önce Millet İttifakının liderlerinin can güvenliği gelmesi lazım dedi.

Halk TV'de yayınlanan bir programda eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, duyumlarım var diyerek millet ittifakını oluşturan liderlere bir mafya üzerinden suikast planları yapıldığını söyledi.
Siyasetin adaylarının belli olduğu süreçte gündemde olmak için verilen demeçlerden biri de liderlerin can güvenliği, sandık güvenliğinden daha önemli mesajı oldu. 
Özellikle Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir mafya üzerinden suikast düzenleneceği duyumunu aldığını söyleyen Aldemir, devlet görevlilerinin konu hakkında hiçbir bilgisi olmadığını hatta bu bigiyi sadece onun duyduğu iması ile genel başkana dahi söylemeden bu bilgiyi şimdi burada veriyorum imajı verdi.
Bir mafya grubunun üzerinden özellikle bir suikast duyumu aldığını açık açık ifade eden Aldemir böyle bir durum olursa bu ateş hepimizi yakar diyerek devlet yetkililerine uyarıda bulunuyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.