AK Parti'li Sarman: Ayrıştırmadan, eşit ve adil hizmet getireceğiz

SİYASET/POLİTİKA 28.03.2024 - 10:45, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:45 526 kez okundu.
 

AK Parti'li Sarman: Ayrıştırmadan, eşit ve adil hizmet getireceğiz

Yerel seçimlere çok az bir zaman kala Narlıderelilerle bir araya gelerek ziyaretlerini sürdüren AK Parti Narlıdere adayı Murat Sarman, "Artık AK Belediyecilik anlayışını Narlıdere'de hayata geçirmenin vakti geldi" mesajı verdi.
AK Parti Narlıdere Belediye Başkan adayı Murat Sarman, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı gün kalmışken çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Narlıdere sokaklarında gece gündüz demeden, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Sarman, yaptığı ev ziyaretleri ve iftar buluşmaları ile de vatandaşlarla gönül bağı kurmaya devam ediyor. Seçime çok az bir zaman kaldığını ifade eden Sarman, "Başından beri Narlıdere için aşkla çalıştık. Gece gündüz demeden ilçemizi karış karış dolaştık. Girmediğimiz mahalle, sıkmadığımız el kalmadı. İlçemizdeki her kapıyı çalarak projelerimizi anlattık. Esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaştık. Artık AK Belediyecilik anlayışını Narlıdere'de hayata geçirmenin vakti geldi. Bizler dayanışma, birlik ve dostlukla beraber yol almak için, çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için, şeffaf ve insan odaklı, daha güçlü ve daha güzel bir Narlıdere için çalışıyoruz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden herkese eşit ve adil hizmet getireceğiz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve refahı bizim için temel önceliktir. Birlikte, daha kapsayıcı ve dayanıklı bir toplum inşa etmek adına kararlılıkla çalışacak, katılımcı bir yönetim anlayışı ile ilçemizi hak ettiği konuma yükselteceğiz" diye konuştu. Öte yandan vatandaşlara seslenen Sarman, 31 Mart günü oy kullanma çağrısında bulunarak, "Narlıdere'yi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için tüm vatandaşlarımızı sandık başına davet ediyorum" dedi.
Yerel seçimlere çok az bir zaman kala Narlıderelilerle bir araya gelerek ziyaretlerini sürdüren AK Parti Narlıdere adayı Murat Sarman, "Artık AK Belediyecilik anlayışını Narlıdere'de hayata geçirmenin vakti geldi" mesajı verdi.

AK Parti Narlıdere Belediye Başkan adayı Murat Sarman, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı gün kalmışken çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Narlıdere sokaklarında gece gündüz demeden, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Sarman, yaptığı ev ziyaretleri ve iftar buluşmaları ile de vatandaşlarla gönül bağı kurmaya devam ediyor.

434144228-10161005954199194-2189959201326502634-n.jpg

Seçime çok az bir zaman kaldığını ifade eden Sarman, "Başından beri Narlıdere için aşkla çalıştık. Gece gündüz demeden ilçemizi karış karış dolaştık. Girmediğimiz mahalle, sıkmadığımız el kalmadı. İlçemizdeki her kapıyı çalarak projelerimizi anlattık. Esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaştık. Artık AK Belediyecilik anlayışını Narlıdere'de hayata geçirmenin vakti geldi. Bizler dayanışma, birlik ve dostlukla beraber yol almak için, çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için, şeffaf ve insan odaklı, daha güçlü ve daha güzel bir Narlıdere için çalışıyoruz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden herkese eşit ve adil hizmet getireceğiz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve refahı bizim için temel önceliktir. Birlikte, daha kapsayıcı ve dayanıklı bir toplum inşa etmek adına kararlılıkla çalışacak, katılımcı bir yönetim anlayışı ile ilçemizi hak ettiği konuma yükselteceğiz" diye konuştu.

Öte yandan vatandaşlara seslenen Sarman, 31 Mart günü oy kullanma çağrısında bulunarak, "Narlıdere'yi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için tüm vatandaşlarımızı sandık başına davet ediyorum" dedi.

434403051-10161005954859194-6947700064209370800-n.jpg

434158332-10161005954554194-4381372798973264189-n.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.