AGD ÇIKARMIŞ OLDUĞU YAYIN ORGANLARIYLA FETİH COŞKUSUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2019 - 23:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2199+ kez okundu.
 

AGD ÇIKARMIŞ OLDUĞU YAYIN ORGANLARIYLA FETİH COŞKUSUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

Anadolu Gençlik Derneği’nin bünyesinde çıkartılan Genç İstikbal Dergisi bu ay Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve İstanbul’un Fethini ele aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk;  Mayıs ayının fetih ayı olduğunu ve bu ay içerisinde fetih coşkusunu ve şuurunu yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. “Ecdadımız canları pahasına Peygamber Efendimizin duasına mahzar olmak için İstanbul’u fethetmiştir. Bizler de ecdadımızın canları pahasına yaptıkları mücadelenin şuuruyla çalışmalar yürütmekteyiz. Bu bağlamda çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızla gençliğimizi doğru kaynaktan doğru bilgilerle aydınlatmaya çalışıyoruz. Çünkü İstanbul’un Fethini doğru anlamak mecburiyetindeyiz. 29 Mayıs 1453 tarihinde çağlar kapatıp çağlar açan, Peygamberimiz (s.a.v)in müjdesine nail olan o güzel komutanı ve o güzel orduyu rahmetle anıyor, Fethin 566. Yılının yeni fetihlere vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.
Anadolu Gençlik Derneği’nin bünyesinde çıkartılan Genç İstikbal Dergisi bu ay Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve İstanbul’un Fethini ele aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk;  Mayıs ayının fetih ayı olduğunu ve bu ay içerisinde fetih coşkusunu ve şuurunu yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. “Ecdadımız canları pahasına Peygamber Efendimizin duasına mahzar olmak için İstanbul’u fethetmiştir. Bizler de ecdadımızın canları pahasına yaptıkları mücadelenin şuuruyla çalışmalar yürütmekteyiz. Bu bağlamda çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızla gençliğimizi doğru kaynaktan doğru bilgilerle aydınlatmaya çalışıyoruz. Çünkü İstanbul’un Fethini doğru anlamak mecburiyetindeyiz.

29 Mayıs 1453 tarihinde çağlar kapatıp çağlar açan, Peygamberimiz (s.a.v)in müjdesine nail olan o güzel komutanı ve o güzel orduyu rahmetle anıyor, Fethin 566. Yılının yeni fetihlere vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.