Afyonkarahisar’da fırsatçılığı müsaade yok

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2020 - 14:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2117+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar’da fırsatçılığı müsaade yok

KORONA VİRÜSÜNÜN TÜRKİYE'YE SIÇRADIĞININ AÇIKLANMASININ ARDINDAN KORUYUCU VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİN FİYATLARINDA FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARININ YAŞANDIĞI İDDİALARI ÜZERİNE AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ ECZANELERİ DENETİME BAŞLADI.
Korona virüsünün Türkiye’ye sıçradığının açıklanmasının ardından koruyucu ve dezenfektan ürünlerin fiyatlarında fahiş fiyat artışlarının yaşandığı iddiaları üzerine Afyonkarahisar Belediyesi zabıta ekipleri eczaneleri denetime başladı. Dünyayı saran korona virisü çok sayıda can almaya başlamış uzmanlar ise vatandaşları dezenfektan ürünler ve maske kullanmaları konusunda uyarmıştı. Yapılan açıklamaların ardından küçük çaplı fiyat artışları gözlenmişti. Virüsün Türkiye’de de görüldüğünün açıklanmasının ardından ise vatandaşların panik halinde dezenfektan ürün ve maske almak için eczanelere akın etmesinin ardından Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın fahiş fiyat uygulamasına giden firmalar hakkında yasal işlem başlatılacağı açıklaması sonrasında Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta ekipleri ve Ticaret İl Müdürlüğü yetkililerince il genelinde artan talepten dolayı maske ve dezenfekte ürünlerinde fiyat yükselten, eczane, medikal ve marketlere yönelik denetimler yapıldı.
KORONA VİRÜSÜNÜN TÜRKİYE'YE SIÇRADIĞININ AÇIKLANMASININ ARDINDAN KORUYUCU VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİN FİYATLARINDA FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARININ YAŞANDIĞI İDDİALARI ÜZERİNE AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ ECZANELERİ DENETİME BAŞLADI.

Korona virüsünün Türkiye’ye sıçradığının açıklanmasının ardından koruyucu ve dezenfektan ürünlerin fiyatlarında fahiş fiyat artışlarının yaşandığı iddiaları üzerine Afyonkarahisar Belediyesi zabıta ekipleri eczaneleri denetime başladı.

Dünyayı saran korona virisü çok sayıda can almaya başlamış uzmanlar ise vatandaşları dezenfektan ürünler ve maske kullanmaları konusunda uyarmıştı. Yapılan açıklamaların ardından küçük çaplı fiyat artışları gözlenmişti. Virüsün Türkiye’de de görüldüğünün açıklanmasının ardından ise vatandaşların panik halinde dezenfektan ürün ve maske almak için eczanelere akın etmesinin ardından Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın fahiş fiyat uygulamasına giden firmalar hakkında yasal işlem başlatılacağı açıklaması sonrasında Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta ekipleri ve Ticaret İl Müdürlüğü yetkililerince il genelinde artan talepten dolayı maske ve dezenfekte ürünlerinde fiyat yükselten, eczane, medikal ve marketlere yönelik denetimler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.