3 ayrı suçtan aranan şüpheliler yakalandı

EGE HABERLERİ 26.01.2024 - 22:00, Güncelleme: 26.01.2024 - 22:00 2809+ kez okundu.
 

3 ayrı suçtan aranan şüpheliler yakalandı

İzmir’de kasten öldürme, taksirle ölüme neden olma ve hırsızlık suçlarından aranan 3 ayrı şüpheli yakalanarak cezaevine teslim edildi.
İzmir’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı çalışmalarda; Kasten öldürme suçundan 32 yıl 7 ay 25 gün hapis cezasına hükümlü olarak aranan M.A. isimli şüpheliyi saklandığı tespit edilen Buca ilçesinde kayınvalidesine ait ikamet adresinde yakaladı. Yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edilerek cezaevine teslim edildi. 13 YIL CEZASI VARDI Taksirle ölüme neden olma suçundan ise 13 yıl 4 ay hapis cezasına hükümlü olarak aranan O.A. isimli şüpheli, Karşıyaka ilçesinde tespit edilen adreste yakalandı. Adli makamlara sevk edilen hükümlü cezaevine teslim edildi. KARABAĞLAR’DA YAKALANDI Hırsızlık suçundan ise 5 yıl hapis cezasına hükümlü olarak aranan B.K. isimli şüpheli, Karabağlar ilçesinde tespit edilen adreste yakalandı. Adli makamlara sevk edilen hükümlünün cezaevine teslim edildiği belirtildi.
İzmir’de kasten öldürme, taksirle ölüme neden olma ve hırsızlık suçlarından aranan 3 ayrı şüpheli yakalanarak cezaevine teslim edildi.

İzmir’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı çalışmalarda; Kasten öldürme suçundan 32 yıl 7 ay 25 gün hapis cezasına hükümlü olarak aranan M.A. isimli şüpheliyi saklandığı tespit edilen Buca ilçesinde kayınvalidesine ait ikamet adresinde yakaladı. Yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edilerek cezaevine teslim edildi.

13 YIL CEZASI VARDI

Taksirle ölüme neden olma suçundan ise 13 yıl 4 ay hapis cezasına hükümlü olarak aranan O.A. isimli şüpheli, Karşıyaka ilçesinde tespit edilen adreste yakalandı. Adli makamlara sevk edilen hükümlü cezaevine teslim edildi.

KARABAĞLAR’DA YAKALANDI

Hırsızlık suçundan ise 5 yıl hapis cezasına hükümlü olarak aranan B.K. isimli şüpheli, Karabağlar ilçesinde tespit edilen adreste yakalandı. Adli makamlara sevk edilen hükümlünün cezaevine teslim edildiği belirtildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.