27 Ağustos Pazar günü yangın tatbikatı yapılacak

GÜNDEM/GÜNCEL 25.08.2023 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2023 - 17:13 1250+ kez okundu.
 

27 Ağustos Pazar günü yangın tatbikatı yapılacak

İzmir Valiliği, Bayraklı Tünelleri içerisinde yangın tatbikatı yapılacağını bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Bayraklı ilçesinde bulunan Bayraklı Tünelleri içerisinde 27 Ağustos 2023 Pazar günü 07.00 ile 09.00 saatleri arasında yangın tatbikatı yapılacaktır. Belirtilen zaman dilimi süresince Çiğli’den Karşıyaka istikametine, Karşıyaka Çevreyolu çıkışından itibaren güzergah araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı Girne Bulvarı istikametine verilecektir. Girne Bulvarı’ndan Bayraklı Çevreyolu istikametine dönüşte ise Onur Mahallesi’nden Bornova Çevreyolu istikametine dönüş araç trafiğine kapatılacak ve bu güzergahlar üzerinde araç park etmeye müsaade edilmeyecektir” denildi Açıklamada, “Ayrıca Bornova-Bayraklı yol ayrımı Karşıyaka istikameti de araç trafiğine kapatılacak, trafik; Çevreyolu Bornova-Bayraklı çıkışından Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne verilecektir. Atatürk Mahallesi’nden Karşıyaka Çevreyolu istikametine dönüşte de Cengizhan Mahallesi’nden Karşıyaka istikametine Çevreyolu bağlantı kolu ve Westpark AVM katılım kolu, Karşıyaka istikametine araç trafiğine kapatılacaktır” ifadelerine yer verildi.
İzmir Valiliği, Bayraklı Tünelleri içerisinde yangın tatbikatı yapılacağını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Bayraklı ilçesinde bulunan Bayraklı Tünelleri içerisinde 27 Ağustos 2023 Pazar günü 07.00 ile 09.00 saatleri arasında yangın tatbikatı yapılacaktır. Belirtilen zaman dilimi süresince Çiğli’den Karşıyaka istikametine, Karşıyaka Çevreyolu çıkışından itibaren güzergah araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı Girne Bulvarı istikametine verilecektir. Girne Bulvarı’ndan Bayraklı Çevreyolu istikametine dönüşte ise Onur Mahallesi’nden Bornova Çevreyolu istikametine dönüş araç trafiğine kapatılacak ve bu güzergahlar üzerinde araç park etmeye müsaade edilmeyecektir” denildi

Açıklamada, “Ayrıca Bornova-Bayraklı yol ayrımı Karşıyaka istikameti de araç trafiğine kapatılacak, trafik; Çevreyolu Bornova-Bayraklı çıkışından Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne verilecektir. Atatürk Mahallesi’nden Karşıyaka Çevreyolu istikametine dönüşte de Cengizhan Mahallesi’nden Karşıyaka istikametine Çevreyolu bağlantı kolu ve Westpark AVM katılım kolu, Karşıyaka istikametine araç trafiğine kapatılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.