25. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali için sayılı günler kaldı

EGE HABERLERİ 15.04.2024 - 11:52, Güncelleme: 15.04.2024 - 11:55 865 kez okundu.
 

25. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali için sayılı günler kaldı

“Çiçeğin Başkenti” Bayındır, bu yıl 25-28 Nisan tarihleri arasında 25.si düzenlenecek Uluslararası Çiçek Festivali ile bir kez daha mis kokulu günler yaşayacak. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, “Herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi
31 Mart Seçimlerini ardından Belediye Başkanlığının AK Parti’den CHP’ye geçtiği ilçede, bir çiçek festivalinin daha heyecanı yaşanıyor. Bu yıl 25.si düzenlenecek festivali ev sahibi Bayındır Belediyesi düzenlerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor. 25. Uluslarası Bayındır Çiçek Festivali için hazırlıklar son aşamasına geldi. Festival standları için kuralar çekilirken kiralamalar da tamamlandı. Festivalde Bayındır Çiçekçilik Kooperatifi (BAYÇİKOOP) başta olmak üzere, SÜSBİR ve diğer kooperatiflere bağlı üye 200’ün üzerinde çiçekçilik firmaları festivalde yer alacak. Festivalde İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir stand kuracak. İlçe merkezinde kurulacak standlarda, Bayındır’da çiçekçilik firmaları ve üreticilerce üretilen envai çeşit çiçekler, çiçekseverlerin beğenisine sunulacak. 25-28 Nisan tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek festival, 25 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de protokolün ve halkın da katılacağı açılış töreni ile start alacak. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu’nun ev sahipliğindeki açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay da katılacak. Festivale CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP milletvekilleri de davet edildi. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, göreve başlayalı bir hafta olmasına rağmen festivali gerçekleştirmek için kararlılıkla hareket ettiklerini ve tarihi 25-28 Nisan olarak ilan ettiklerini belirterek, “Festivali düzenlemekte bize büyük destek veren İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Değerli Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay’a çok teşekkür ediyoruz. Bayındırımız bir kez daha çiçek kokacak, çiçekçimiz ve esnafımız kazanacak. Bayındırımızın en büyük festivali ile uluslararası tanıtımını yapacağız. Bize bu konuda destek veren kurum ve kuruluşlar ile çiçekçilik kooperatiflerimiz ve çiçek firmalarımıza teşekkür ediyorum. Herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi.
“Çiçeğin Başkenti” Bayındır, bu yıl 25-28 Nisan tarihleri arasında 25.si düzenlenecek Uluslararası Çiçek Festivali ile bir kez daha mis kokulu günler yaşayacak. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, “Herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi

31 Mart Seçimlerini ardından Belediye Başkanlığının AK Parti’den CHP’ye geçtiği ilçede, bir çiçek festivalinin daha heyecanı yaşanıyor. Bu yıl 25.si düzenlenecek festivali ev sahibi Bayındır Belediyesi düzenlerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor.

25. Uluslarası Bayındır Çiçek Festivali için hazırlıklar son aşamasına geldi. Festival standları için kuralar çekilirken kiralamalar da tamamlandı. Festivalde Bayındır Çiçekçilik Kooperatifi (BAYÇİKOOP) başta olmak üzere, SÜSBİR ve diğer kooperatiflere bağlı üye 200’ün üzerinde çiçekçilik firmaları festivalde yer alacak. Festivalde İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir stand kuracak.

İlçe merkezinde kurulacak standlarda, Bayındır’da çiçekçilik firmaları ve üreticilerce üretilen envai çeşit çiçekler, çiçekseverlerin beğenisine sunulacak. 25-28 Nisan tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek festival, 25 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de protokolün ve halkın da katılacağı açılış töreni ile start alacak. Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu’nun ev sahipliğindeki açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay da katılacak. Festivale CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP milletvekilleri de davet edildi.

Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, göreve başlayalı bir hafta olmasına rağmen festivali gerçekleştirmek için kararlılıkla hareket ettiklerini ve tarihi 25-28 Nisan olarak ilan ettiklerini belirterek, “Festivali düzenlemekte bize büyük destek veren İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Değerli Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay’a çok teşekkür ediyoruz. Bayındırımız bir kez daha çiçek kokacak, çiçekçimiz ve esnafımız kazanacak. Bayındırımızın en büyük festivali ile uluslararası tanıtımını yapacağız. Bize bu konuda destek veren kurum ve kuruluşlar ile çiçekçilik kooperatiflerimiz ve çiçek firmalarımıza teşekkür ediyorum. Herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.