YPG'nin İranlı üyesinden canlı yayında 'Türklere saldırın' açıklaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2019 - 11:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1703+ kez okundu.
 

YPG'nin İranlı üyesinden canlı yayında 'Türklere saldırın' açıklaması

Terör örgütü PKK/YPG'nin İranlı üyesi Hewin Argeş, katıldığı bir televizyon programında Avrupa'da Kürtleri "Türkiye Büyükelçiliklerin yanı sıra Türk restoranları ve ticari merkezlerine saldırmaya" teşvik etti.
Barış Pınarı Harekatı ile köşeye sıkışan ve dünyadan yardım isteyen örgütün çaresizliği canlı yayına böyle yansıdı. Terör örgütü PKK/YPG'nin İranlı üyesi Hewin Argeş, katıldığı bir televizyon programında akılalmaz ifadeler kullandı. Operasyon sonrası kendilerine sahip çıkacak birilerini arayan örgüt, Avrupa'daki yandaşlarını sahaya sürdü. Çok sayıda ülkede sokaklara çıkan örgüt sempatizanları, Türklerin yaşadığı evlere, iş yerlerine ve elçilik binalarına saldırdı. Katıldığı programda bu konuya değinen YPG üyesi, Türkiye karşıtı protestoları yetersiz bulup özellikle Avrupa'da Kürtleri "Türkiye Büyükelçiliklerin yanı sıra Türk restoranları ve ticari merkezlerine saldırmaya" teşvik etti. Örgütün üyesi isim ayrıca, Türkiye, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarete varan ifadeler de kullandı.
Terör örgütü PKK/YPG'nin İranlı üyesi Hewin Argeş, katıldığı bir televizyon programında Avrupa'da Kürtleri "Türkiye Büyükelçiliklerin yanı sıra Türk restoranları ve ticari merkezlerine saldırmaya" teşvik etti.

Barış Pınarı Harekatı ile köşeye sıkışan ve dünyadan yardım isteyen örgütün çaresizliği canlı yayına böyle yansıdı. Terör örgütü PKK/YPG'nin İranlı üyesi Hewin Argeş, katıldığı bir televizyon programında akılalmaz ifadeler kullandı. Operasyon sonrası kendilerine sahip çıkacak birilerini arayan örgüt, Avrupa'daki yandaşlarını sahaya sürdü. Çok sayıda ülkede sokaklara çıkan örgüt sempatizanları, Türklerin yaşadığı evlere, iş yerlerine ve elçilik binalarına saldırdı. Katıldığı programda bu konuya değinen YPG üyesi, Türkiye karşıtı protestoları yetersiz bulup özellikle Avrupa'da Kürtleri "Türkiye Büyükelçiliklerin yanı sıra Türk restoranları ve ticari merkezlerine saldırmaya" teşvik etti.

Örgütün üyesi isim ayrıca, Türkiye, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarete varan ifadeler de kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.