“Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü Meltem Günay aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 09:42, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:42 1290+ kez okundu.
 

“Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü Meltem Günay aldı

“Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü Meltem Günay aldı
Yılın Efsane Starları Ödülleri, Maltepe’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TGRT Haber’in başarılı spikerlerinden Meltem Günay, gündüz kuşağı haberleri kategorisinde “Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü aldı. Legend Fashion dergisinin daha önce İngiltere ve Ukrayna’da düzenlediği ’’Yılın Efsane Starları” ödül töreni bu yıl Türkiye’de 3’üncü kez gerçekleştirildi. Dün akşam gerçekleşen ödül törenine medya ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Ödüller, yapılan oylamalar sonrası sahiplerini buldu. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ödül töreninde gündüz kuşağı haberleri kategorisinde "Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü TGRT Haberin başarılı sunucusu Meltem Günay aldı. Organizasyonda sağlıktan sosyal medyaya, müzikten sosyal sorumluk projelerine kadar birçok alanda başarı gösteren isimlere ödülleri takdim edildi. “Emeğin ödülle taçlandırılması son derece gurur ve onur verici” Ödülü tüm ekip arkadaşları adına aldığını belirten Meltem Günay, “Ödül almak ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk ama habercilik bir ekip işi. Burada ödülü alan benim ama asla kendi adıma almıyorum. Tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Bu onların da gururu aynı zamanda. Onur verici bir şey. Emeğin ödülle taçlandırılması son derece gurur ve onur verici. Meslek hayatımda 25 yıl geride kaldı. Şimdi dönüp baktığımda ‘bunun sırrı nedir’ diye sorulduğunda herhalde verebileceğim tek cevap, ’işini çok sevmek ve çok çalışmak’“ dedi.
“Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü Meltem Günay aldı

Yılın Efsane Starları Ödülleri, Maltepe’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TGRT Haber’in başarılı spikerlerinden Meltem Günay, gündüz kuşağı haberleri kategorisinde “Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü aldı.

Legend Fashion dergisinin daha önce İngiltere ve Ukrayna’da düzenlediği ’’Yılın Efsane Starları” ödül töreni bu yıl Türkiye’de 3’üncü kez gerçekleştirildi. Dün akşam gerçekleşen ödül törenine medya ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Ödüller, yapılan oylamalar sonrası sahiplerini buldu. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ödül töreninde gündüz kuşağı haberleri kategorisinde "Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Kadın Haber Spikeri” ödülünü TGRT Haberin başarılı sunucusu Meltem Günay aldı. Organizasyonda sağlıktan sosyal medyaya, müzikten sosyal sorumluk projelerine kadar birçok alanda başarı gösteren isimlere ödülleri takdim edildi.

“Emeğin ödülle taçlandırılması son derece gurur ve onur verici”
Ödülü tüm ekip arkadaşları adına aldığını belirten Meltem Günay, “Ödül almak ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk ama habercilik bir ekip işi. Burada ödülü alan benim ama asla kendi adıma almıyorum. Tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Bu onların da gururu aynı zamanda. Onur verici bir şey. Emeğin ödülle taçlandırılması son derece gurur ve onur verici. Meslek hayatımda 25 yıl geride kaldı. Şimdi dönüp baktığımda ‘bunun sırrı nedir’ diye sorulduğunda herhalde verebileceğim tek cevap, ’işini çok sevmek ve çok çalışmak’“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.