YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK'TEN, AİLE KONULU SEMİNER

KADIN/ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2019 - 14:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2850+ kez okundu.
 

YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK'TEN, AİLE KONULU SEMİNER

YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK'TEN, AİLE KONULU SEMİNER 
Gazetemizin yazarlarından Ravza ZEYBEK son zamanların  ve toplumumuzun en büyük hastalığı haline gelen ve her geçen gün kanayan bir yara olarak üzüldüğümüz ve toparlamaya çalıştığımız AİLE VE KADIN üzerine İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde gençlerle bir araya gelecek. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası teması “Peygamberimiz ve Aile” olarak belirlenmiştir.  Bu bağlamda yazarımız Ravza ZEYBEK hanımefendi  TÜRGEV (Türkiye Gençlik Vakfı) katkıları ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde          DİNÎ DAR BİR EVLİLİK Mİ?         DİNDAR BİR EVLİLİK Mİ? temalı Aile,  nikah,  evlilik öncesi çalışan kadın,  aileye ne oldu ? günümüzdeki evlilik anlayışı,  güvensizlik aldatma,  şiddet,  bağımlılıklar, kıskançlık, yuvayı dişi kuş yapar,  aile mutluluğunu artıran davranışlar,  güzel ahlaklı olabilmek, evliliğe zarar veren davranışlar ve aileyi nasıl koruruz   Konu başlıkları ile üniversiteli genç ve akademisyenler ile  20 KASIM 2019 tarihinde bir araya gelecek. Yazarımıza,  sitemizin tüm köşe yazarları olarak geleceğimiz adına çok önemli olan AİLE VE EVLİLİK konusunda vereceği seminer için şimdiden kolaylıklar ve başarılar temenni ederiz.
YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK'TEN, AİLE KONULU SEMİNER 

Gazetemizin yazarlarından Ravza ZEYBEK son zamanların  ve toplumumuzun en büyük hastalığı haline gelen ve her geçen gün kanayan bir yara olarak üzüldüğümüz ve toparlamaya çalıştığımız AİLE VE KADIN üzerine İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde gençlerle bir araya gelecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası teması “Peygamberimiz ve Aile” olarak belirlenmiştir. 
Bu bağlamda yazarımız Ravza ZEYBEK hanımefendi  TÜRGEV (Türkiye Gençlik Vakfı) katkıları ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde 

        DİNÎ DAR BİR EVLİLİK Mİ?
        DİNDAR BİR EVLİLİK Mİ?
temalı

Aile, 
nikah, 
evlilik öncesi çalışan kadın, 
aileye ne oldu ?
günümüzdeki evlilik anlayışı, 
güvensizlik aldatma, 
şiddet, 
bağımlılıklar,
kıskançlık,
yuvayı dişi kuş yapar, 
aile mutluluğunu artıran davranışlar, 
güzel ahlaklı olabilmek,
evliliğe zarar veren davranışlar ve aileyi nasıl koruruz  
Konu başlıkları ile üniversiteli genç ve akademisyenler ile  20 KASIM 2019 tarihinde bir araya gelecek.

Yazarımıza,  sitemizin tüm köşe yazarları olarak geleceğimiz adına çok önemli olan AİLE VE EVLİLİK konusunda vereceği seminer için şimdiden kolaylıklar ve başarılar temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.