Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!) NEREDE???

Yaaaa... Gördünüz mü? Nerden nereye... Hiç aklınıza geldi mi? Neyi? Tabii ki YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LARI. Gelse ne olacak? Ne mi olacak? Karınca misali, SAFLARINI BELLİ EDECEKLER. Yediklerini... İçtiklerini... Gezdiklerini... Havaalanına uçaklarına nasıl yetişemediklerini çektikleri videolar ile geniş kitlelere anlatıp CUKKALARI cebe indiren bizim, YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!) dan bahsediyorum. Ne yapacaklar hanımefendi? Malum yaklaşık 30 gündür dağa kaçırılan çocuklarını Diyarbekir HDP binasının önünde âdeta yatak yorgan yatan ANNELERİN MÜCADELESİNİ anlatması gereken  YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR (!) ACABA NEREDE??? Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri "Samimi ihlas, şerde dahi olsa neticesiz kalmaz." der. Geçen günler içerisinde tanınmış 18 rap müzisyeninin birlikte yaptığı SUSAMAM adlı şarkı ''politik mesajları'' ile gündeme girmiş, milyonlarca kez dinlenmişti. Onlar inandıkları davaları için her zemini kullanıyorken bizim mahallenin delikanlıları acaba ne yapıyor???? İnternetin en büyük video platformu YouTube,    Abone sayısı: 5.7 milyon olup, tahmini aylık kazanç aralığı: 7 - 116 bin dolar olup çektikleri videolar üzerinden  DUDAK UÇUKLATAN,  CUKKALARI CEBBOOO YAPAN    YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!)  NEREDE??? Gören var mı? Yerli Youtuberlar neden annelerin feryatlarını görmezsiniz ?  Yoksa, maceramı arıyorsunuz?  Medyatik mi olmak istiyorsunuz? O halde güneydoğu dağlarına buyurun.  Emin olun ki, orada karşılaştığınız her olay sizi daha çok medyatik yapacaktır.  Orada yaşam tarzını ve hayatı tüm ülke seyredecek. Böylelikle; sizde hem mesleğinizi icra etmiş olacak, hem mazlum annelerin feryatlarını teröristlerce kaçırılan evlatlarına duyuracak hem de güneydoğu dağlarında turist(!) adıyla gezinenleri markaja almış olacaksınız. Haydi bakalım gösterim yeteneklerinizi... Hem mesleğinizi icra edin... hem de şanlı devletimize bir faydanız olsun. Ne dersiniz? Yüreğiniz yeter mi? Bekliyoruz. Bir sonraki yazımda buluşmak üzere  Allah'a emanet olun Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2019 - Çarşamba

YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!) NEREDE???


Yaaaa...
Gördünüz mü?
Nerden nereye...
Hiç aklınıza geldi mi?

Neyi?
Tabii ki YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LARI.
Gelse ne olacak?
Ne mi olacak?
Karınca misali, SAFLARINI BELLİ EDECEKLER.

Yediklerini...
İçtiklerini...
Gezdiklerini...
Havaalanına uçaklarına nasıl yetişemediklerini çektikleri videolar ile geniş kitlelere anlatıp CUKKALARI cebe indiren bizim,
YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!) dan bahsediyorum.

Ne yapacaklar hanımefendi?
Malum yaklaşık 30 gündür dağa kaçırılan çocuklarını Diyarbekir HDP binasının önünde âdeta yatak yorgan yatan ANNELERİN MÜCADELESİNİ anlatması gereken  YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR (!) ACABA NEREDE???

Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri "Samimi ihlas, şerde dahi olsa neticesiz kalmaz." der.
Geçen günler içerisinde tanınmış 18 rap müzisyeninin birlikte yaptığı SUSAMAM adlı şarkı ''politik mesajları'' ile gündeme girmiş, milyonlarca kez dinlenmişti. Onlar inandıkları davaları için her zemini kullanıyorken bizim mahallenin delikanlıları acaba ne yapıyor????

İnternetin en büyük video platformu YouTube,    Abone sayısı: 5.7 milyon olup,
tahmini aylık kazanç aralığı: 7 - 116 bin dolar olup çektikleri videolar üzerinden 
DUDAK UÇUKLATAN, 
CUKKALARI CEBBOOO YAPAN   
YERLİ VE MİLLİ YOUTUBER’LAR(!) 
NEREDE???

Gören var mı?
Yerli Youtuberlar neden annelerin feryatlarını görmezsiniz ? 
Yoksa, maceramı arıyorsunuz? 
Medyatik mi olmak istiyorsunuz?
O halde güneydoğu dağlarına buyurun. 
Emin olun ki, orada karşılaştığınız her olay sizi daha çok medyatik yapacaktır. 
Orada yaşam tarzını ve hayatı tüm ülke seyredecek.

Böylelikle; sizde hem mesleğinizi icra etmiş olacak, hem mazlum annelerin feryatlarını teröristlerce kaçırılan evlatlarına duyuracak hem de güneydoğu dağlarında turist(!) adıyla gezinenleri markaja almış olacaksınız.

Haydi bakalım gösterim yeteneklerinizi...
Hem mesleğinizi icra edin...
hem de şanlı devletimize bir faydanız olsun.
Ne dersiniz?
Yüreğiniz yeter mi?
Bekliyoruz.

Bir sonraki yazımda buluşmak üzere 
Allah'a emanet olun

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.