Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

ASLA BİR TÜRKÜ TEHDİT ETME...

Eşkiya mı deseeeek? Haydut mu deseeek? Yada kızıl saçlı yanki mi? Yada Rambo mu desek? Gerçi farketmiyor, hangisini derseniz deyin ikiside aynı kapıya çıkıyor. Yani;  ha Ali Veli, ha Veli Ali. Lâkin şu bir gerçek ki Yanki de, Rambo da fena halde karizmayı çizdirdi. Adamın işi ticaretten kalma alışkanlıklarını devlet yönetirken de devam ettirmek. Yâni tek kelime ile ZALİMLİK ve ZULÜM ETMEK. Bir program vardı ya hani.  KOVULDUN!  Zannediyor ki işaret parmağını sallayarak eskiden kalma alışkanlığı ile "Oturun oturduğunuz yerde. Ekonominizi allak bullak ederim. Ülkenizi de sizi de perişan ederim." tehditleri ile haydutluk yapacak. Tehdit... Hemde ne tehdit "Türkiye sınırı aşarsa, ekonomisini yok ederim. Dün yaptım, bugün de yaparım"" diye gözümüzü korkutmaya çalışmış. Lâkin bilmiyor ki karşısındaki öyle sıradan bir devlet, başındaki de sıradan bir reis değil. Unuttu BM lerdeki ZALİMSİNİZ POSTASINI!!! 15 temmuz da, merminin üzerine üzerine koşan aziz milletimizi görmedi diyelim,  Kıbrıs ta kamikaze olmaya niyetli pilotlarımıza da şahit olmadı diyelim,  Ulen Çanakkale aha orada, bunuda mı görmezsin.  Yedi düvelle karşı karşıya, süngü süngüye  verilen mücadeleyi tarih kitaplarında damı okumadın.  Aç karnına, yırtık elbise ile mevsimin ayazında bir karış toprağını savunanlara damı şahit olmadın be rezil.  Ne oldu?  Domates, hıyar krizi yaşattınız bu millete, ne geçti elinize?  Dolarınıza, dövizinize devalüasyon yaptınız ne oldu?  Elinize ne geçti?  Yine soruyorum elinize ne geçti?  Hiç bir şey geçmedi artık geçmeyecekte. Sizin dünyaya hükmetmeniz,  DÜNYADAKİ HÜKMÜNÜZ ARTIK BİİİİT Tİİİİİ Artık, YENİ TÜRKİYE VAR!!! Lazıyla, Çerkeziyle, Türküyle, Kürdüyle, Arabı, Gürcüsüyle ve içinde barındırdığı çeşitli kitleleri ile yine, yeniden büyük bir Türkiye var. Bu millet; Devlet denildi mi... Bayrak denildi mi... Ezan denildi mi... Kuran denildi mi... yaralı bir aslan gibidir. Trump, 'B takımı'nın kışkırtmalarıyla  İskender, Cengiz Han ve  diğerlerinin başaramadığını elde etmeyi umuyor. Tüm işgalciler giderken Türkiye nerede ise bin yıldır ayakta.  Kızıl saçlı Yankinin  EKONOMİK TERÖR ve TEHDİTLERİ TÜRKİYE'Yİ BİTİREMEYECEKTİR." Sarı haydut... Dünyanın eşkiyası.. Kızıl saçlı yanki... Şunu bir kere aklının bir kenarına yaz: ASLA VE ASLA, HİÇ BİR ZAMAN BİR TÜRKÜ TEHDİT ETME!!! AKILLI OL... SAYGI GÖSTERMEYİ DENE,  EMİN OL BU SENİN İÇİN EN İYİSİ. Tıpkı Mohandas Karamçand Gandi'nin Haydi beni bir daha tutuklayın İngilizler! Ama görüldü ki tutuklama ve öldürmeyle iş bitmiyor! İşte Türkler, kendi cenaze merasimi için hazırlanan tabutlarını, sahiplerinin başlarına geçirdiler! (1922 - Türk Kurtuluş Savaşı'nın Türklerin zaferiyle bitmesi üzerine.) dediği gibi. Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2019 - Cuma

ASLA BİR TÜRKÜ TEHDİT ETME...

Eşkiya mı deseeeek?
Haydut mu deseeek?
Yada kızıl saçlı yanki mi?
Yada Rambo mu desek?
Gerçi farketmiyor, hangisini derseniz deyin ikiside aynı kapıya çıkıyor. Yani;  ha Ali Veli, ha Veli Ali. Lâkin şu bir gerçek ki Yanki de, Rambo da fena halde karizmayı çizdirdi.

Adamın işi ticaretten kalma alışkanlıklarını devlet yönetirken de devam ettirmek. Yâni tek kelime ile ZALİMLİK ve ZULÜM ETMEK.
Bir program vardı ya hani.  KOVULDUN! 
Zannediyor ki işaret parmağını sallayarak eskiden kalma alışkanlığı ile "Oturun oturduğunuz yerde. Ekonominizi allak bullak ederim. Ülkenizi de sizi de perişan ederim." tehditleri ile haydutluk yapacak.

Tehdit...
Hemde ne tehdit "Türkiye sınırı aşarsa, ekonomisini yok ederim. Dün yaptım, bugün de yaparım"" diye gözümüzü korkutmaya çalışmış. Lâkin bilmiyor ki karşısındaki öyle sıradan bir devlet, başındaki de sıradan bir reis değil. Unuttu BM lerdeki ZALİMSİNİZ POSTASINI!!!

15 temmuz da, merminin üzerine üzerine koşan aziz milletimizi görmedi diyelim, 
Kıbrıs ta kamikaze olmaya niyetli pilotlarımıza da şahit olmadı diyelim, 
Ulen Çanakkale aha orada, bunuda mı görmezsin. 
Yedi düvelle karşı karşıya, süngü süngüye  verilen mücadeleyi tarih kitaplarında damı okumadın. 
Aç karnına, yırtık elbise ile mevsimin ayazında bir karış toprağını savunanlara damı şahit olmadın be rezil. 

Ne oldu? 
Domates, hıyar krizi yaşattınız bu millete, ne geçti elinize? 
Dolarınıza, dövizinize devalüasyon yaptınız ne oldu? 
Elinize ne geçti? 
Yine soruyorum elinize ne geçti? 
Hiç bir şey geçmedi artık geçmeyecekte. Sizin dünyaya hükmetmeniz, 
DÜNYADAKİ HÜKMÜNÜZ ARTIK BİİİİT Tİİİİİ

Artık, YENİ TÜRKİYE VAR!!!
Lazıyla, Çerkeziyle, Türküyle, Kürdüyle, Arabı, Gürcüsüyle ve içinde barındırdığı çeşitli kitleleri ile yine, yeniden büyük bir Türkiye var.
Bu millet;
Devlet denildi mi...
Bayrak denildi mi...
Ezan denildi mi...
Kuran denildi mi...
yaralı bir aslan gibidir.

Trump, 'B takımı'nın kışkırtmalarıyla  İskender, Cengiz Han ve  diğerlerinin başaramadığını elde etmeyi umuyor. Tüm işgalciler giderken Türkiye nerede ise bin yıldır ayakta. 

Kızıl saçlı Yankinin 
EKONOMİK TERÖR ve TEHDİTLERİ TÜRKİYE'Yİ BİTİREMEYECEKTİR."

Sarı haydut...
Dünyanın eşkiyası..
Kızıl saçlı yanki...
Şunu bir kere aklının bir kenarına yaz:

ASLA VE ASLA,
HİÇ BİR ZAMAN BİR TÜRKÜ TEHDİT ETME!!!
AKILLI OL...
SAYGI GÖSTERMEYİ DENE, 
EMİN OL BU SENİN İÇİN EN İYİSİ.

Tıpkı Mohandas Karamçand Gandi'nin

Haydi beni bir daha tutuklayın İngilizler! Ama görüldü ki tutuklama ve öldürmeyle iş bitmiyor! İşte Türkler, kendi cenaze merasimi için hazırlanan tabutlarını, sahiplerinin başlarına geçirdiler! (1922 - Türk Kurtuluş Savaşı'nın Türklerin zaferiyle bitmesi üzerine.) dediği gibi.


Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.