Murat  MARAP
Köşe Yazarı
Murat MARAP
 

Fatih Erbakan ve ikinci Erbakan Dönemi

"Bir baharla çiçek olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar" sözü ile 1969 yılında Milli Görüş'ün adımlarını atan Prof Dr. Necmettin Erbakan 40 yıllık siyasi hayatında İslam toplumlarına büyük ivmeler kazandırmıştır. Özellikle Türkiye'nin İslam toplumlarının abiliği rolünü üstlendirip D-8'leri hayata geçirmesiyle pekiştirmiştir. Ağır sanayi hamleleri, fabrikalar ve hatta fabrika yapan fabrikalar kurarak Türkiye'nin büyümesinde büyük rol almıştır. Kıbrıs, Bosna ve Filistin davalarında yaptığı öncülük ile Türk toplumunun ve Türkiye'nin her zaman müslüman toplumların yanında var olduğunu göstermiştir. Bütün azmini ve heyecanını son nefesine kadar sürdüren Prof. Dr. Necmettin Erbakan bütün toplumların kalbinde ise kendini yer edindirmiştir. ...Ve ikinci Erbakan dönemi...  Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefat ettiği 27 Şubat 2011 tarihiden sonra 26 Haziran 2013 tarihinde ERBAKAN VAKFI kuran Dr. Fatih Erbakan "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın izinde gidip O'nun düşüncelerini bir sonraki nesillere aktarıp yarıda kalan projelerini hayata geçirmek olacaktır" diyerek beyan etmişti. Erbakan Vakfı kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye genelinde hemen hemen bütün illerde ve ilçelere teşkilatlanmış ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir.  ...Ve o an geldi... Artık Milli Görüş yeniden şahlanıyor. 29 Ekim'de "Buyurun Başlıyoruz" sloganıyla yola çıkan Milli Görüş'ün lideri Dr. Fatih Erbakan, "Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar"  aylayışıyla 1969 yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın düşünce ve hedeflerini devam ettirmek için yola çıktıklarını ifade ederek, 29 Ekim'de Milli Görüş Hareketine ikinci baharını yaşatmak, milletimizin ve 7 milyar insanın kurtuluşunu ve selametini temin etmek için yola çıkan kutlu kervanın müjdesini milletimize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz Elhamdülilllah...'  diyerek 23 Kasım 2018 Cuma günü Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'den start verileceğinin müjdesini vermişti. Artık o an geldi... Tüm teşkilatlar 23 Kasım'a kilitlenmiş durumda. Yeniden büyük bir heyecanla Milli Görüş'çüler yeni kurulacak olan partilerini bekliyorlar.  Türkiye'nin her ilinden ve her ilçesinden büyük katılımlarla birlikle Dr. Fatih Erbakan'ın öncülüğünde 23 Kasım Cuma günü onbinlerin katılımıyla Hacı Bayram Veli Camii'nde kılınacak cuma namazı ve sonrasında yapılacak toplu duadan sonra parti kurulum dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na sunacaklar. Artık Yeni Türkiye'nin ve Yeniden Büyük Türkiye'nin temelleri yeniden atılmış ve Milli Görüş davasının dünyanın en ucra köşesine kadar taşınma vakit gelmiştir.   Selam ve dua ile...
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2018 - Perşembe

Fatih Erbakan ve ikinci Erbakan Dönemi

"Bir baharla çiçek olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar" sözü ile 1969 yılında Milli Görüş'ün adımlarını atan Prof Dr. Necmettin Erbakan 40 yıllık siyasi hayatında İslam toplumlarına büyük ivmeler kazandırmıştır. Özellikle Türkiye'nin İslam toplumlarının abiliği rolünü üstlendirip D-8'leri hayata geçirmesiyle pekiştirmiştir. Ağır sanayi hamleleri, fabrikalar ve hatta fabrika yapan fabrikalar kurarak Türkiye'nin büyümesinde büyük rol almıştır. Kıbrıs, Bosna ve Filistin davalarında yaptığı öncülük ile Türk toplumunun ve Türkiye'nin her zaman müslüman toplumların yanında var olduğunu göstermiştir. Bütün azmini ve heyecanını son nefesine kadar sürdüren Prof. Dr. Necmettin Erbakan bütün toplumların kalbinde ise kendini yer edindirmiştir.

...Ve ikinci Erbakan dönemi... 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefat ettiği 27 Şubat 2011 tarihiden sonra 26 Haziran 2013 tarihinde ERBAKAN VAKFI kuran Dr. Fatih Erbakan "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın izinde gidip O'nun düşüncelerini bir sonraki nesillere aktarıp yarıda kalan projelerini hayata geçirmek olacaktır" diyerek beyan etmişti. Erbakan Vakfı kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye genelinde hemen hemen bütün illerde ve ilçelere teşkilatlanmış ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. 

...Ve o an geldi...

Artık Milli Görüş yeniden şahlanıyor. 29 Ekim'de "Buyurun Başlıyoruz" sloganıyla yola çıkan Milli Görüş'ün lideri Dr. Fatih Erbakan, "Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar"  aylayışıyla 1969 yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın düşünce ve hedeflerini devam ettirmek için yola çıktıklarını ifade ederek, 29 Ekim'de Milli Görüş Hareketine ikinci baharını yaşatmak, milletimizin ve 7 milyar insanın kurtuluşunu ve selametini temin etmek için yola çıkan kutlu kervanın müjdesini milletimize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz Elhamdülilllah...'  diyerek 23 Kasım 2018 Cuma günü Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'den start verileceğinin müjdesini vermişti.

Artık o an geldi... Tüm teşkilatlar 23 Kasım'a kilitlenmiş durumda. Yeniden büyük bir heyecanla Milli Görüş'çüler yeni kurulacak olan partilerini bekliyorlar.

 Türkiye'nin her ilinden ve her ilçesinden büyük katılımlarla birlikle Dr. Fatih Erbakan'ın öncülüğünde 23 Kasım Cuma günü onbinlerin katılımıyla Hacı Bayram Veli Camii'nde kılınacak cuma namazı ve sonrasında yapılacak toplu duadan sonra parti kurulum dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na sunacaklar.

Artık Yeni Türkiye'nin ve Yeniden Büyük Türkiye'nin temelleri yeniden atılmış ve Milli Görüş davasının dünyanın en ucra köşesine kadar taşınma vakit gelmiştir.  

Selam ve dua ile...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.