Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

SİZİ, ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ ASİL İNSANLAR

SİZİ, ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ, ASİL İNSANLAR Ulusal bir kanal... HaberTürk... Güne Bakış  programı Konu Soma 'da yaşanan maden faciası.  Ölen onca insan... Anneler, kardeşler, evlatlar ve babalar... Soma'da yaşanan facia sonrası ailelerin psikolojisiyle ilgili alınabilecek önlemler konuşuluyor. Prof. Dr. Özkan Pektaş'ın "Ben de babasını 9 yaşında kaybetmiş biri olarak konuşuyorum, babanızın kokusunu hatırlıyorsunuz o yok artık" sözleri üzerine spiker Didem Arslan YILMAZ' da canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. ............. Elazığ'da meydana gelen depremde göçük altında kalan vatandaşların kurtarılması için çalışmalar devam ederken bölgeden yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, gözyaşlarına hakim olamıyor. Öztürk, "Çok zor bir bekleyiş. Çok özür diliyorum etkilenmemek elde değil" dedi. (a.g.g. 25.01.2020) ............ Bir yiğit... Adı, Süleyman Soyadı, SOYLU İsmi ile müsemma  Adı gibi soylu. Herkes evinde... Çoluğu ile.. Çocuğu ile... Eşi ile... Sıcacık evlerinde, hemhal olurlarken; o evinin  yolunu kaybetmiş bir garib, yolunu unutmuş bir yolcu misali. Kimbilir belki de ayda bir kez evine giden bir adam, bir eş, bir baba. Bir bakıyorsunuz sınırda bir karakolda. Mehmetçik ile... Asker evlatları ile... Makamını, mevkisini, koltuğunu bir kenara atmış bir abi, bir kardeş, bir baba sıcaklığı ile EVLATLARI ile çorba içiyor... Bir bakıyorsun vatanı için kim "bu cennet vatanın uğruna ölmez ki feda" diyerek Rabbine kavuşan KINALI Hasan 'ın, zemini kan kırmızı, ay yıldızı ak bayrağa sarılı tabutun altında gözyaşları ile ailesinin acısına merhem olmaya çalışıyor. Bir bakıyorsunuz,  deprem bölgesinde can-ı cananı gitmiş yaralı yürekler ile beraber... Oysa... Oysa çok değil.  08.10.2008 tarihinde terör örgütünün kanlı bir eylemi olmuştu.  Hatırlayın...  AKTÜTÜN KARAKOL SALDIRISI. Ve o hain saldırıda bu milletin 15 KINALI kuzuları.... Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun Aktütün Karakolu'na yapılan saldırı sırasında Antalya'da golf turnuvasına katılmış ve bu davranışı tartışma yaratmıştı. Komutana bakın ki 15 şehidin haberini  2. golf sırasında öğreniyor. Heyhat. Ya şimdi... Gecesini gündüzüne katan SOYLU bir adam. İşte bu SOYLU adam, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İdlib Yardım Kampanyası basın tanıtım toplantısını yapar iken canlı yayında burnu kanıyor. Soylu'nun burnundan kan gelmesi üzerine yayın kesilmişti. Hatırladınız mı? Geçmiş olsun yiğit adam.. Geçmiş olsun SOYLU insan... Seni ve senin gibi aynı insani duygular içerisinde olan; Görevi... Ünvanı... Apoletleri... Ne olursa olsun, Allah için... Canhıraş çalışmalarınız...  Vatan sevdanız... Bayrak sevdanız... Millet sevdanız... Toplumsal değerlere gösterdiğiniz hassasiyetiniz... Mukaddes değerlerine olan sevdanız dan dolayı, ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ. Rabbim; siz ve sizin gibi olan tüm insanlara sağlık afiyet versin. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Nesibe TÜKEL 
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2020 - Salı

SİZİ, ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ ASİL İNSANLAR

SİZİ, ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ, ASİL İNSANLAR

Ulusal bir kanal...
HaberTürk...
Güne Bakış  programı
Konu Soma 'da yaşanan maden faciası. 
Ölen onca insan...
Anneler, kardeşler, evlatlar ve babalar...
Soma'da yaşanan facia sonrası ailelerin psikolojisiyle ilgili alınabilecek önlemler konuşuluyor. Prof. Dr. Özkan Pektaş'ın "Ben de babasını 9 yaşında kaybetmiş biri olarak konuşuyorum, babanızın kokusunu hatırlıyorsunuz o yok artık" sözleri üzerine spiker Didem Arslan YILMAZ' da canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.
.............

Elazığ'da meydana gelen depremde göçük altında kalan vatandaşların kurtarılması için çalışmalar devam ederken bölgeden yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, gözyaşlarına hakim olamıyor. Öztürk, "Çok zor bir bekleyiş. Çok özür diliyorum etkilenmemek elde değil" dedi. (a.g.g. 25.01.2020)
............

Bir yiğit...
Adı, Süleyman
Soyadı, SOYLU
İsmi ile müsemma 
Adı gibi soylu.
Herkes evinde...
Çoluğu ile..
Çocuğu ile...
Eşi ile...
Sıcacık evlerinde, hemhal olurlarken; o evinin  yolunu kaybetmiş bir garib, yolunu unutmuş bir yolcu misali. Kimbilir belki de ayda bir kez evine giden bir adam, bir eş, bir baba.

Bir bakıyorsunuz sınırda bir karakolda. Mehmetçik ile...
Asker evlatları ile...
Makamını, mevkisini, koltuğunu bir kenara atmış bir abi, bir kardeş, bir baba sıcaklığı ile EVLATLARI ile çorba içiyor...

Bir bakıyorsun vatanı için kim "bu cennet vatanın uğruna ölmez ki feda" diyerek Rabbine kavuşan KINALI Hasan 'ın, zemini kan kırmızı, ay yıldızı ak bayrağa sarılı tabutun altında gözyaşları ile ailesinin acısına merhem olmaya çalışıyor.

Bir bakıyorsunuz,  deprem bölgesinde can-ı cananı gitmiş yaralı yürekler ile beraber...

Oysa...
Oysa çok değil.  08.10.2008 tarihinde terör örgütünün kanlı bir eylemi olmuştu. 
Hatırlayın... 
AKTÜTÜN KARAKOL SALDIRISI.
Ve o hain saldırıda bu milletin 15 KINALI kuzuları....

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun Aktütün Karakolu'na yapılan saldırı sırasında Antalya'da golf turnuvasına katılmış ve bu davranışı tartışma yaratmıştı.
Komutana bakın ki 15 şehidin haberini  2. golf sırasında öğreniyor.
Heyhat.

Ya şimdi...
Gecesini gündüzüne katan SOYLU bir adam.
İşte bu SOYLU adam, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İdlib Yardım Kampanyası basın tanıtım toplantısını yapar iken canlı yayında burnu kanıyor. Soylu'nun burnundan kan gelmesi üzerine yayın kesilmişti. Hatırladınız mı?

Geçmiş olsun yiğit adam..
Geçmiş olsun SOYLU insan...
Seni ve senin gibi aynı insani duygular içerisinde olan;
Görevi...
Ünvanı...
Apoletleri...
Ne olursa olsun,
Allah için...
Canhıraş çalışmalarınız... 
Vatan sevdanız...
Bayrak sevdanız...
Millet sevdanız...
Toplumsal değerlere gösterdiğiniz hassasiyetiniz...
Mukaddes değerlerine olan sevdanız dan dolayı,
ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUZ.
Rabbim; siz ve sizin gibi olan tüm insanlara sağlık afiyet versin.
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.

Nesibe TÜKEL 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.